Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Ευθύμης Πιπελίδης νέος προπονητής του Φιλίππου

Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Ευθύμη Πιπελίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας χειροσφαίρισης του Συλλόγου. Ο Ευθύμης Πιπελίδης μετρώντας 23 χρόνια προπονητικής καριέρας, υπήρξε αθλητής και πρωταθλητής Ελλάδας με τη Γ.Ε.Β. Έχει κατακτήσει επίσης Νταμπλ με την Ορμή Λουξ Πάτρας και συμμετείχε με την ίδια ομάδα σε όμιλο champions league. Με τον Άρη Θεσσαλονίκης και τις Ελπίδες Δράμας συμμετείχε σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Στις εγχώριες διοργανώσεις και επιτυχίες του στις μεγάλες κατηγορίες να σημειώσουμε τη συμμετοχή των ομάδων του σε 2 final four κυπέλλου γυναικών. 

Κατέκτησε επίσης Πρωτάθλημα Ελλάδας με το Ε.Π.Λ. Βέροιας και όγδοη (8η) παγκόσμια θέση με την ίδια ομάδα στο Στρασβούργο – Γαλλία. Διετέλεσε επίσης προπονητής σε αρκετές ομάδες της Α1 κατηγορίας ανδρών, στον Γ.Α.Σ. Κιλκίς, στο Ζαφειράκη Νάουσας, στο Φοίβο Συκεών, στον Άρη Θεσσαλονίκης και Δία Πολίχνης. Να αναφέρουμε επίσης τις επιτυχίες του ως προπονητής ηλικιακών – αναπτυξιακών τμημάτων, αφού οι ομάδες στις οποίες διετέλεσε προπονητής έχουν συμμετάσχει σε 11 μικρούς και μεγάλους τελικούς ηλικιακών πρωταθλημάτων.

«Ευθύμη σε καλωσορίζουμε στο Φίλιππο Βέροιας και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την καινούργια σου ομάδα» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου της Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ