Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κέρδισε στα battles και συνεχίζει στο «Voice» η Στεφανία Γκουντουρά

«Χατ τρικ» η Ημαθία
Νικηφόρα ήταν η μάχη που έδωσε στο χθεσινό επεισόδιο του «The Voice of Greece» η Στεφανία Γκουντουρά. Η Βεροιώτισσα τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή για να περάσει τη διαδικασία των Battles με τη συμπαίκτριά της Αριστέα Γκουρέζα. Το τραγούδι που τους ανέθεσε ο
coach τους Κωστής Μαραβέγιας ήταν το «Ξημερώνει και βραδιάζει», ένα λαϊκό τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη, που αν και όπως ανέφερε η ίδια κατά τη διάρκεια των προβών, δεν έχει ιδιαίτερες φωνητικές απαιτήσεις, είναι όμως Τσιτσάνης, ένα κομμάτι που όλοι το έχουμε τραγουδήσει και χορέψει.
Στο  πλευρό της Στεφανίας, ανάμεσα στο κοινό, η οικογένεια και οι φίλοι της, παρακολουθούσαν με αγωνία την προσπάθειά της. Τελικά, η λαϊκή της χροιά και η προσωπικότητα που έχει στην ερμηνεία της ήταν αυτά που έκαναν τον Κωστή Μαραβέγια να επιλέξει τη Στεφανία για να συνεχίζει στην επόμενη φάση των Knockouts, κάνοντας έτσι το «χατ τρικ» για την Ημαθία στο «The Voice», αφού μετά τον Φώντα Λαφαζάνη και τον Αβραάμ Ιντζεβίδη, η Στεφανία είναι η τρίτη συμμετοχή από το νομό μας που μπήκε και συνεχίζει στον μουσικό διαγωνισμό του ΣΚΑΪ. Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο με την εμφάνιση της Στεφανίας στα battles:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ