Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Της Κρήτης, του έρωτα και του πόνου το Σάββατο στο «Voice city» - Έρχεται ο Τζουγανάκης!

Μοναδικός, εκρηκτικός, ερωτικός, αστείρευτος, παθιασμένος, επιδραστικός, ιδιαίτερος. Ο Μιχάλης Τζουγανάκης είναι ένας εξαιρετικός λαουτίστας και 
έχει καταφέρει να διαμορφώσει το δικό του στιλ, χωρίς να αλλοιώνει τα παραδοσιακά κρητικά στοιχεία αλλά πηγαίνοντας τα ένα βήμα παραπέρα. Τραγουδάει με μια ιδιαίτερη, ιδιότυπη, μοναδική σε χροιά φωνή του και με μια απίστευτα ερωτική σχέση με το λαούτο του. Η έλευσή του στη Βέροια το βράδυ του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου στο «Voice city» μας χαροποίησε ιδιαίτερα και φυσικά η βραδιά αυτή δε χάνεται!
Αυτά που σου μένουν έπειτα από κάθε εμφάνιση του «Τζούγανου»; Δεν έχεις ξαναδεί καλλιτέχνη να παίζει το λαούτο του με τέτοιο τρόπο, να νιώθει έτσι τα τραγούδια που ερμηνεύει και να έχει τόσο αστείρευτο πάθος και ένταση επάνω στη σκηνή.
Έντυσε με τη μουσική και τη φωνή του δυο αγαπημένες «κρητικές» σειρές, «Της αγάπης μαχαιριά» και «Μπρούσκο», κάνοντας τα τραγούδια «Μαχαίρι δίκοπο» και «Βαθύ ποτάμι» τεράστιες επιτυχίες. Όσοι ακολουθούν τη μουσική του χρόνια, έχουν ξεχωρίσει πολλά τραγούδια... «Πάλι πάλι», «Κάποτε όρκο δώσαμε», «Μοναξιά» και άλλα... 

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης θα έχει μαζί του επί σκηνής, και τον γιο του, Αλέξανδρο Τζουγανάκη. Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή του «Voice city» στον πεζόδρομο της Έλλης, για μια βραδιά Κρήτης, έρωτα και πόνου!

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται «Voice city», που όλα τα Σάββατα του χειμώνα, θα μεταμορφώνεται σε μουσική σκηνή και θα φιλοξενεί μεγάλους καλλιτέχνες και μάλιστα, με τιμή εισόδου στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα! Κάτι που υποσχέθηκαν εξ' αρχής οι διοργανωτές για τις συναυλίες που θα απολαμβάνει κάθε Σάββατο το κοινό της Βέροιας στη μουσική σκηνή στον πεζόδρομο της οδού Έλλης.

Ο φετινός χειμώνας έφερε κάτι διαφορετικό στη Βέροια και ο προγραμματισμός του «Voice city» για τα Σαββατόβραδά του κρύβουν πολλές εκπλήξεις! 

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης 23:00
Τιμή εισόδου: 5€
Τηλ. κρατήσεων: 6971 717642


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ