Πασίγνωστη Βεροιώτισσα γυμνή σε εξώφυλλο περιοδικού - Ποια είναι;

Βλέμμα που καθηλώνει, χείλη που προκαλούν
Μια τολμηρή και αποκαλυπτική φωτογράφιση έκανε μια πολύ γνωστή Βεροιώτισσα στο περιοδικό «Must». Ακομπλεξάριστη, σέξι και με πόζα που θα ζήλευαν ακόμα και τα κορίτσια του Greece Next Top Model, πόζαρε γυμνή για το
εξώφυλλου του γνωστού μηνιαίου περιοδικού της Κύπρου και μαγνήτισε τα βλέμματα. Ο λόγος για την πανέμορφη βεροιώτισσα δημοσιογράφο Κρυσταλλία Ζησιοπούλου, που εδώ και 3 χρόνια ζει και εργάζεται στην Κύπρο, σε αθλητική ιστοσελίδα, ως παρουσιάστρια σε τηλεοπτικό μαγκαζίνο και ραδιοφωνική παραγωγός Radio Deejay 93,5 της Λευκωσίας. 

Σκοπός της φωτογράφισης; Love your Body! Να περάσει δηλαδή το μήνυμα στις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους, όπως και αν είναι. «Είναι αδιανόητο να επικρίνεται οτιδήποτε διαφορετικό» είναι ο τίτλος της συνέντευξης που παραχώρησε.

Η Κρυσταλλία κατάφερε να κερδίσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου και να ξεχωρίσει στην Κυπριακή show biz. Ο φακός τη λατρεύει ενώ η καθημερινότητά της αποτυπώνεται πολύ συχνά μέσα από φωτογραφίες στα περιοδικά life style. Είναι ένα πρόσωπο που χαίρει μεγάλης αποδοχής και γι' αυτό επιλέχθηκε από το περιοδικό να είναι αυτή που θα περάσει το μήνυμα της στο αναγνωστικό κοινό του.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ