Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βασιλικό» πέρασμα από την Έδεσσα για τη Βέροια!

Το πρώτο της εκτός έδρας τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Βέροια, η οποία πέρασε νικηφόρα από την Έδεσσα επικρατώντας 1-0 του Εδεσσαϊκού, στο γειτονικό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. Η «Βασίλισσα του βορρά» ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έφυγε δίκαια με την πολύτιμη νίκη από την πόλη των καταρρακτών, μπαίνοντας ξανά με αξιώσεις στο κυνήγι της ανόδου. Οι 1000 περίπου φίλαθλοι (ανάμεσά τους και 300 Βεροιώτες), είδαν την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη να έχει την πρωτοβουλία από την αρχή του παιχνιδιού, αλλά να μη μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απειλητική στο πρώτο μέρος, με εξαίρεση ένα σουτ του Βεργώνη στο 40' που αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή και αυτή ήταν ένα καλό φάουλ του Ταουσάνη που πέρασε λίγο άουτ στο 20'.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν το νικητήριο τέρμα τους στο 78' με κοντινό σουτ του Καράμπελα, έπειτα από σέντρα του Χαντζάρα. Δύο δηλαδή από τις «χρυσές» αλλαγές του Σάκη Θεοδοσιάδη!

Οι «κυανέρυθροι» είχαν 3-4 ακόμη πολύ καλές στιγμές για να πετύχουν γκολ αλλά δεν τις αξιοποίησαν.

Στο 48’ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Σοϊλεμέζογλου νίκησε σε τετ-α-τετ τον Σκαθαρούδη, αποκρούοντας σε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Τσικόπουλου ο Βεργώνης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Εδεσσαϊκού!

Στο 66’ ήταν η σειρά του Κανούλα να απειλήσει, στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα μόλις άουτ, μετά από σέντρα του Καράμπελα από δεξιά.

Πέντε λεπτά πριν το φινάλε οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σοϊλεμέζογλου, ο οποίος έπιασε τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής, ανακόπτοντας τον Καράμπελα που έβγαινε μόνος, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή!

Την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Χαβατίδης, μιας και είχαν γίνει και οι τέσσερις αλλαγές των γηπεδούχων!

Τελευταία καλή φάση στο ματς ένα σουτ του Καράμπελα στο 89' που πέρασε λίγο άουτ, με το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Ζαμπαλά από την Ήπειρο (Θανασιάς, Λιόντος) να βρίσκει τη «Βασίλισσα» νικήτρια, να χειροκροτείται από τους φιλάθλους της!

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Σοϊλεμέζογλου, Χαβατίδης, Κιόρτσης, Μωυσίδης (52' Γκαρακλίδης), Αβραμίδης (46' Τσουμάγκας), Τούφας, Ντόγος, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρίου, Ταουσάνης (69’ Τσάκαλος), Λαφαζανίδης (46' Κωνσταντινίδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης (84' Σοφιανίδης), Μπλέτσας (90' Τσουλχάι), Κανούλας, Σκαθαρούδης (59' Καράμπελας), Τσικόπουλος (55' Χατζάρας).

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ