Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσικίνας: «Δεν έχουμε διάρκεια και πίστη»

Δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του για ακόμη ένα παιχνίδι ο τεχνικός του Φιλίππου Βέροιας Γιώργος Τσικίνας μετά την ισοπαλία με την Πυλαία. Τόνισε ότι πρέπει η ομάδα έχει διάρκεια στο παιχνίδι της για να παίρνει και πιο εύκολα νίκες. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Με τόσα λάθη που κάναμε στο δεύτερο
ημίχρονο και που δεν φροντίσαμε να αυξήσουμε την διαφορά των δύο τερμάτων του ημιχρόνου και σε συνδυασμό με το νευρικό παιχνίδι που κάναμε σαφώς αφού δεν το κερδίσαμε τουλάχιστον δεν το χάσαμε. Δεν με ικανοποιεί όμως αυτή η κατάσταση. Σίγουρα είναι ένας βαθμός αλλά το θέμα είναι πως τον κερδίζεις. Αυτό που με προβληματίζει συνεχώς και που δεν δείχνει να φτιάχνει είναι ότι δεν έχουμε διάρκεια και πίστη. Το νευρικό παιχνίδι οδηγεί σε κακές επιλογές και παίζουμε με βάρος. Αν είμαστε πιο ήρεμοι και έχουμε διάρκεια θα παίξουμε και πιο ελεύθερα. Νευρικότητα και λάθη δεν σου δίνουν το περιθώριο να διεκδικήσεις κάτι γιατί παίζει και ο αντίπαλος».

Πηγή: e-handball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ