Quantcast

http://picasion.com/

Αυτοκίνητο έφυγε εκτός δρόμου στην Πατρίδα

Κατέληξε στα χωράφια ευτυχώς χωρίς τραυματισμό
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου στο δρόμο Βέροιας - Νάουσας, έξω από την Πατρίδα. Ήταν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, όταν ΙΧ που κινούνταν στον δρόμο από Νάουσα προς Βέροια και στο
οποίο επέβαιναν ένας άνδρας οδηγός και μια γυναίκα συνοδηγός, στα φανάρια στη στροφή που μπαίνει στην Πατρίδα, έφυγε από το δρόμο με αποτέλεσμα να καταλήξει στο χωράφι. Αμέσως στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας για να ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα. Ευτυχώς και οι δυο επιβαίνοντες, αν και εμφανώς σοκαρισμένοι, είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι και αυτόπτες μάρτυρες στο veriotis.gr, το σημείο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, ειδικά κατά τις βραδινές ώρες, καθώς ο φωτισμός είναι ελλιπής και η σήμανση αποπροσανατολιστική, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα «καρμανιόλα», λέγοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που οχήματα φεύγουν εκτός δρόμου κατ' αυτό τον τρόπο. Δείτε φωτογραφίες:





3 σχόλια:

  1. το σημειο ειναι εγκληματικό. Σιγουρα θα έχει και νεκρούς. Δώσανε στη κυκλοφορία ένα δρόμο ημιτελή για να δείξουν ότι έκαναν κάτι. Νομίζω ότι πρέπει να επεμβει ο εισαγγελέας και να σφραγίσει το δρόμο. Να δείς πράσινο φανάρι απο μακριά νύχτα και να φύγεις στο χωράφι του Αρβανιτίδη να μαζέψεις σταφύλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟ.
    ΟΧΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΙΘΑΝΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εισαγγελέας θα έπρεπε να επέμβει πολλά χρόνια πρίν, όταν αντί ο δρόμος να χαραχτεί και να ολοκληρωθεί κατά 100%, πολύ πιο κάτω (που υπήρχαν μόνο χωράφια), τελικά χαράχτηκε πάνω στον παλιό ώστε να ξοδευτούν ΟΛΑ τα χρήματα του προυπολογισμού σε απαλλοτριώσεις (υπέροχη σύμπραξη πολιτευτών και ψηφοφόρων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ