Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρένο παρέσυρε αγροτικό μηχάνημα στην Ημαθία

Tι λέει αυτόπτης μάρτυρας
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 6 Νοεμβρίου στις γραμμές στον αγροτικό δρόμο Κουλούρας - Ξεχασμένης. Συγκεκριμένα, η επιβατική αμαξοστοιχία 86 η οποία εκτελούσε δρομολόγιο Φλώρινας - Θεσσαλονίκης παρέσυρε αγροτικό μηχάνημα στο ύψος της Ραψωμανίκης
του δήμου Αλεξάνδρειας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του alexandreia-gidas.gr που βρέθηκε στο σημείο, τζιπ που κουβαλούσε αγροτικό μηχάνημα (αερόσκαλα), έσβησε στις γραμμές του τρένου όταν οι ρόδες από την αερόσκαλα σφήνωσαν στις ράγες. Ο οδηγός, παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να ξαναβάλει μπρος, βγήκε από το όχημα, ξεκούμπωσε την αερόσκαλα και έσπρωξε το τζιπ με τα χέρια μακριά από τις γραμμές. 
Αμέσως ειδοποίησε τον ΟΣΕ για το συμβάν και ενημέρωσε για την ύπαρξη μηχανήματος πάνω στη γέφυρα και τις γραμμές του τρένου.

Ωστόσο, παρά την προειδοποίηση, το τρένο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινας - Θεσσαλονίκης είχε ήδη πλησιάσει αρκετά στο σημείο και μη καταφέρνοντας να ανακόψει την ταχύτητά του, συγκρούστηκε με την αερόσκαλα, παρασύροντάς την για πολλά μέτρα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την Αλεξάνδρεια, ένα από τη Βέροια, καθώς και κλιμάκιο της Τροχαίας.

Ευτυχώς από το συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ούτε εκτός του τρένου, αλλά ούτε και μεταξύ των επιβατών του, ενώ η γραμμή του ΟΣΕ απελευθερώθηκε μετά από λίγη ώρα. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο, καθώς και τις δηλώσεις του αυτόπτη μάρτυρα:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ