Quantcast

http://picasion.com/

Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Toyota Flex από την Toyota Πόδας

Περισσότεροι από 12 εκατομμύρια οδηγοί επέλεξαν υβριδικά αυτοκίνητα Toyota, απολαμβάνοντας ήδη τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της κορυφαίας τεχνολογίας Toyota Hybrid. Μηδενική κατανάλωση για το 50% της διαδρομής, χαμηλότερο κόστος συντήρησης και μια μοναδική οδηγική εμπειρία! Τώρα έχετε
περισσότερους λόγους από ποτέ για να επιλέξετε ένα Toyota Hybrid. Γιατί σίγουρα κάποιο από τα 5 καταξιωμένα μοντέλα της Toyota ταιριάζει με τον δικό σας τρόπο ζωής.

Γνωρίστε το νέο, ευέλικτο χρηματοδοτικό μας πρόγραμμα Toyota Flex

Αποκτήστε το δικό σας Yaris, Auris ή Toyota C-HR Hybrid, από 16.070€ ή 139€ το μήνα, και ωφεληθείτε από την εγγυημένη μελλοντική αξία του αυτοκινήτου σας και έως 11 χρόνια εγγύηση υβριδικής μπαταρίας. Τώρα ένα Toyota Hybrid είναι πιο προσιτό από ποτέ!

Επιλέγοντας ένα Yaris, Auris ή Toyota C-HR Hybrid εξασφαλίζετε μεγαλύτερα οφέλη απ’ ότι με την κλασσική χρηματοδότηση:

• Μικρότερη μηνιαία δόση από 139€

• Εγγυημένη αξία και δέσμευση επαναγοράς από την Toyota Hellas.

• Νέο, χαμηλότερο επιτόκιο από 7,5%

Επιδότηση προκαταβολής πλέον του προωθητικού προγράμματος

• Έως 11 χρόνια εγγύηση υβριδικής μπαταρίας

Τώρα έχετε στα χέρια σας την επιλογή για το αυτοκίνητό σας! Μετά τη λήξη της περιόδου και μπορείτε να επιλέξετε αποπληρωμή, επέκταση δανείου ή χρήση του δικαιώματος επαναγοράς από την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς.

Επισκεφθείτε την Toyota Πόδας, ΝΠΟ Βεροίας, τηλ. 2331075600 για περισσότερες πληροφορίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ