Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Εξαιρετικό περιβάλλον στη Βέροια»

Εμφανώς χαρούμενος για τη νίκη και την έκταση του σκορ εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα της Βέροιας με αντίπαλο τον Μελιτέα Μελίτης ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο νέος τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά» σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που βρήκε στην
ομάδα και χαρακτήρισε το περιβάλλον εξαιρετικό. Όσον αφορά το παιχνίδι, είπε πως οι παίκτες του παρ' όλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να βρούνε τα ψυχικά αποθέματα και να γυρίσουν το ματς. Όπως ανέφερε, οι ποδοσφαιριστές του είχαν ορθολογικές σκέψεις, καλή κυκλοφορία της μπάλας και ότι τα λάθη έγιναν στην άμυνα, θα πρέπει να αποτελέσουν ένα καλό μάθημα και να διορθωθούν με σκληρή προπόνηση. Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξης τύπου, δεν δίστασε να αφιερώσει τη νίκη αυτή στους Νίκο Παπανώτα και Αντώνη Νατσιούρα, οι οποίοι ήταν οι πρωτεργάτες της προσπάθειας που έγινε το καλοκαίρι για να στηθεί αυτή η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ