Quantcast

http://picasion.com/

Με στόχο τη νίκη ο Φίλιππος στην Πυλαία

Για την 5η αγωνιστική της Handball Premier o ΑΕΣΧ Πυλαίας υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας. Οι δύο ομάδες διαθέτουν αμφότερες νεανικό ρόστερ και έχουν περίπου τους ίδιους στόχους. Οι γηπεδούχοι στοχεύουν στη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα και εκτός είναι μόνο ο Ανθομελίδης που
ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Από την πλευρά του Φιλίππου απών θα είναι ο άτυχος Τάσος Τριανταφυλλίδης που υπέστη ρήξη χιαστών και ο στόχος είναι ο ίδιος μιας και οι φιλοξενούμενοι θέλουν κι αυτοί τους δύο πόντους της νίκης.

Δηλώσεις:

Δημήτρης Τριανταφυλλίδης (αθλητής Φιλίππου Βέροιας): 
«Την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Πυλαίας. Οι στόχοι των δύο ομάδων είναι παρόμοιοι Προηγήθηκε η διακοπή κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε και να αντιμετωπίσουμε πράγματα στην επίθεση μετά την απώλεια του Τάσου Τριανταφυλλίδη, ο οποίος αποτελούσε πάικτη κλειδί επιθετικά. Προκειται για ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο πολύ νεανικών ομάδων και απετείται συγκέντρωση για 60 λεπτά. Μέσα από την άμυνα να προσπαθήσουμε να φέρουμε το παιχνίδι στο δικό μας τέμπο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο πόντους».

Πηγή: e-handball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ