Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Φοράει» τα γιορτινά της η Προφήτου Ηλία

Σε εορταστικούς ρυθμούς ξύπνησε σήμερα το πρωί η Προφήτου Ηλία. Ο πιο εμπορικός πεζόδρομος της Βέροιας στολίζεται για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με πρωτοβουλία των ίδιων των καταστηματαρχών που και φέτος πήραν τον... στολισμό στα χέρια τους, με τη βοήθεια
βέβαια του ειδικού γερανού του δήμου. Λαμπάκια, γιρλάντες και χριστουγεννιάτικες μπάλες κρεμάστηκαν κατά μήκος του πεζόδρομου, δίνοντας άλλο τόνο και αέρα στο κέντρο της πόλης με τους εμπόρους να περιμένουν ανάκαμψη του κλίματος και τόνωση της αγοράς τις ημέρες των γιορτών. Εδώ και αρκετά χρόνια οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στην οδό Π. Ηλία λαμβάνουν την πρωτοβουλία του στολισμού με δικά τους έξοδα, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι εμπορικοί δρόμοι, όπως η Π. Τσαλδάρη, καθώς μέχρι και σήμερα πραγματοποιούνται έργα ανακατασκευής του πεζόδρομου.
























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ