Μεσημέριασε... Ψήνεσαι για σούβλες, της ώρας και αυθεντικά würst; Έφυγες για «Cantina Go»

- Πέρνα με το αυτοκίνητο να τα πάρεις ή κάθισε εκεί
- Όλα σε μερίδες και σε σάντουιτς
Τώρα που σε έπιασαν οι πρώτες πείνες του μεσημεριού, σίγουρα λιγουρεύεσαι ότι πιο λαχταριστό σου έρχεται στο νου. Κάτι σε ψητό κρέας, σουβλάκι, πανσετούλα, τρυφερό μπιφτέκι, ζουμερά
λουκάνικα ή και σούβλες με κεμπάπ και κοκορέτσια; Σαλάτες, πατατούλες, ψημένη πιτούλα... Ε, τότε σκέφτεσαι «Cantina Go» που τα έχει όλα! Ακόμα και τα αυθεντικά λουκάνικα Curry wurst Rote wurst και Thuringer!
Θέλεις να περάσεις με το αυτοκίνητο, να τα παραγγείλεις, να τα παραλάβεις χωρίς καν να κατέβεις και να τα απολαύσεις στο σπίτι ή στη δουλειά; Θέλεις να πάρεις την παρέα σου και να τα απολαύσετε στο πολύ ωραίο ξύλινο μπαλκονάκι του; Τα θέλεις σε σάντουιτς; Ή σε μερίδες; Εσύ αποφασίζεις και το «Cantina Go» στα ετοιμάζει!
Θέλεις και καφέ για μετά; Πηγαίνεις δίπλα στο «Coffee Go». Αυτό θα πει ολοκληρωμένη πρόταση!
Το «Cantina Go» έχει περάσει την κατηγορία καντίνα σε άλλη διάσταση, όχι μόνο με τα είδη που προσφέρει, αλλά και με την ευκολία που προσφέρει στο κομμάτι «Παίρνω και φεύγω!». Είσαι περαστικός με το αυτοκίνητο, θέλεις να πάρεις φαγητό για το σπίτι αλλά χωρίς καν να χρειαστεί να παρκάρεις και να κατέβεις; Φτάνεις, σταματάς στο παράθυρο, δίνεις παραγγελία, παραλαμβάνεις από τη θέση του οδηγού... έφυγες!
Θέλεις να πάρεις την παρέα σου, να καθίσεις και να απολαύσεις σούβλες, κρεατικά, μεζέδες, κρύες μπύρες και τσίπουρα; Για εσάς έβγαλε και τραπεζάκια σε πολύ ωραία μπαλκονάκια! Φτάνεις, παρκάρεις άνετα και απολαμβάνεις!

Στο «Cantina Go» θα βρούμε καθημερινά σούβλες, κεμπάπ και ψητά της ώρας και κάθε Τετάρτη και Σαββατοκύριακα κοκορέτσι... Όλα σε μερίδες και σε σάντουιτς από 2€!


Έφαγες και τώρα θέλεις το καφεδάκι σου ή η παραγγελία για την παρέα ή τη δουλειά έχει και καφέ και φαγητό; Με το «Coffee Go - Cantina Go» οι αποστάσεις μηδενίζονται και δε χρειάζεται να σταματάς σε διαφορετικά σημεία, μπες - βγες από το αυτοκίνητο... Σταματάς στο παράθυρο του «Coffee Go», δίνεις παραγγελία καφέ και κάθε είδους ροφήματα, παραλαμβάνεις, συνεχίζεις λίγα μέτρα, σταματάς στο παράθυρο «Cantina Go», δίνεις παραγγελία, παραλαμβάνεις, έφυγες!
Μπορείτε ακόμα αν θέλετε, να τηλεφωνήσετε στο 2331062623 ή 6983224701, να δώσετε την παραγγελία σας και να περάσετε να την παραλάβετε.

Το «Coffee Go - Cantina Go» θα το βρείτε στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης
Και στο facebook ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ