Το ντοκιμαντέρ του Βαλάντη Λιόλιου «So far, so close» παρουσιάζεται στη Νάουσα

Στα πλαίσια του 3ήμερου «Νάουσα, πόλη του Οίνου 2018»
Το ντοκιμαντέρ του Ναουσαίου δημοσιογράφου Βαλάντη Λιόλιου, με τίτλο «So far, so close (Τόσο μακριά κι όμως τόσο κοντά)», παρουσιάζεται το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στο κτίριο «ΈΡΙΑ»
στη Νάουσα. Η πρώτη παρουσίαση του ντοκιμαντέρ είναι ενσωματωμένη στο τριήμερο εκδηλώσεων «Νάουσα, πόλη του Οίνου 2018» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αμπελουργών και Οινοποιών Νάουσας από 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου.

Το ντοκιμαντέρ διαπραγματεύεται και συγκρίνει τα κοινά χαρακτηριστικά της Νάουσας και του Kremsander Donau της Αυστρίας πάνω σε βασικά κοινά τους χαρακτηριστικά. Τον οίνο, τα «Καζάνια της Νάουσας και τα «Heurigens» στο Κρεμς και την αξιοποίηση της βιομηχανικής τους κληρονομιάς έχοντας ως παράδειγμα τη μετατροπή του παλαιού εργοστασίου καπνού σ’ ένα Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστήμιο, το Donau Universitat Krems.

Συντονιστής της εκδήλωσης: Κώστας Μπλιάτκας, δημοσιογράφος μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ

Συμμετέχουν
- Mag. Kay Mühlmann, ερευνητής και διευθύνων στην Αυστρία του μεταπτυχιακού προγράμματοςMaster in Arts "Quality Journalism and New Technologies", στο Τμήμα Διαχείρισης Επικοινωνίας του Donau Universitat Krems
- Martin Sedelmaier, δημοτικός σύμβουλος της πόλης Krems an der Donau, με αρμοδιότητες σε θέματα Γεωργίας, Ακίνητης Περιουσίας, αγοράς και υπεύθυνος του Δημοτικού Οινοποιείου στο Krems an der Donau.
- Μάριο Νόττας, επικεφαλής της συνέργειας European Communication Institute στην Ελλάδα και του μεταπτυχιακού προγράμματος Master in Arts"Quality Journalism and NewTechnologies", που αποτελεί συνέργεια του Donau Universitat Krems, του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Ερευνητικού Κέντρου "Αθηνά" και του Ιδρύματος Προαγωγής της δημοσιογραφίας "Αθανασίου Μπότση".
- Αλέξανδρος Μάρκου, Δημοσιογράφος, προϊστάμενος ειδήσεων της ΕΡΤ 3

Είσοδος ελεύθερη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ