Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κατέβηκαν οι συνταξιούχοι της Βέροιας

Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποιούν αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη οι Συνταξιουχικές οργανώσεις από Μακεδονία,Θράκη, Ήπειρο και Θεσσαλία. Το παρών στην Πανσυνταξιουχικη Συγκέντρωση δίνουν και συνταξιούχοι του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ από τη Βέροια και τα
περίχωρα, που έφτασαν στη συμπρωτεύουσα με λεωφορεία. Το ραντεβού δόθηκε στις 11 στο άγαλμα του Βενιζέλου, όπου μίλησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης, ενώ χαιρέτισαν πρόεδροι Σωματείων Συνταξιούχων Δημοσίου ΙΚΑ και ΟΑΕΕ.
Στη συνέχεια, οι συνταξιούχοι της Βέροιας, κρατώντας πανό στα χέρια και με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του νόμου Κατρούγκαλου και διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις, πραγματοποίησαν πορεία μαζί με άλλα περίπου 1000 άτομα, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, καταλήγοντας έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ