Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Papillon: Νέο κατάστημα Βρεφικών ρούχων και Βαπτιστικών στη Βέροια

Καλωσορίζουμε το ολοκαίνουριο και πλήρως ανανεωμένο κατάστημα Papillon Βρεφικών Ρούχων και Βαπτιστικών στην αγορά της Βέροιας. Όλα όσα χρειάζονται για την ανάπτυξη και τη φροντίδα του μωρού σας από τη στιγμή που θα έρθει στον κόσμο, καθώς και σε όλα τα στάδια της ηλικίας
του, θα τα βρείτε σε τεράστια ποικιλία στα καταστήματα μας. Χρόνια στο χώρο της παιδικής μόδας και πάντα με τις καλύτερες προδιαγραφές στην ποιότητα, σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή της αγοράς, τα καταστήματα Papillon παραμένουν η πρώτη επιλογή για τις αγορές σας.

Στην καρδιά του πεζόδρομου στην οδό Κάππου 5, σας περιμένουμε να γνωρίσετε ότι καινούριο και πρωτοποριακό κυκλοφορεί για την προίκα του μωρού σας. Από πάνες, κουβέρτες, σεντόνια, φόρμες εξόδου, μπουρνουζοπετσέτες, ολοκληρωμένες κασετίνες με τα πρώτα ρουχαλάκια και όλα τα αξεσουάρ που χρειάζονται έως την ηλικία των 24 μηνών.

Επίσης θα βρείτε Πλήρες σετ μπάντας για το παιδικό κρεβατάκι, τσάντες καροτσιού, μάρσιπο και ριλάξ σε απίστευτες τιμές.

Στο Papillon θα βρείτε επίσης τα πλήρη και ολοκληρωμένα Πακέτα Βάπτισης που φέρουν την υπογραφή Makis Tselios. Επώνυμα και ενημερωμένα με την τελευταία λέξη της μόδας στο χώρο των Βαπτιστικών, αλλά και προσαρμοσμένα πάντα στις δικές σας απαιτήσεις! Η διαφορά μας είναι ότι δίνουμε την επιλογή να δημιουργήσετε εσείς το δικό σας μοναδικό πακέτο όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί και πάντα στις πιο προσιτές τιμές!

Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές!

Μη ξεχνάτε... μπορείτε να βρείτε όλα τα παιδικά ρούχα, πακέτα βάπτισης, είδη προίκας μωρού & αξεσουάρ, στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Papillonkids στην διεύθυνση https://www.papillonkids.gr

Καταστήματα Papillon στη Βέροια:

1) Κάππου 5 (Νέο κατάστημα Βρεφικών - Βαπτιστικών) - 23310 64844
2) Κάππου 3 (πεζόδρομο) - 2331 400401
3) Ζωγιοπούλου 7 - 2331 30 1031

Καταστήματα Papillon στην Κατερίνη:

1) Κύπρου 5 (Βρεφικά Είδη - Βαπτιστικά)
2) Κύπρου 6 (Παιδικά Ρούχα) - 23510 33714

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ και στο Instagram @papillonkidsgr


Papillon
Παιδικά - Βαπτιστικά Ρούχα και Είδη προικός
Κάππου 5 - Βέροια














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ