Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ψυχολογική «σφαλιάρα» έφαγε η Βέροια

Και εκεί που η «Βασίλισσα» έδειχνε να είναι... «καβάλα στ' άλογο» (μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή και τις δύο συνεχόμενες νίκες), ήρθε η εντός έδρας ήττα από την Αγκαθιά που την προσγείωσε απότομα. Οι «κυανέρυθροι», αν και προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από το συγκεκριμένο παιχνίδι,
με αποτέλεσμα να απογοητεύσουν το φίλαθλο κοινό. Η Βέροια βρίσκεται πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 6 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου και 4 βαθμούς από τη Νίκη Αγκαθιάς και τον Αγροτικό Αστέρα. Γίνεται αντιληπτό, πως αυτή η εντός έδρας ήττα θα στοιχίσει όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά στην ομάδα. Ας ελπίσουμε πως ο νέος τεχνικός, μαζί με το επιτελείο του, θα καταφέρουν να αντιστρέψουν το κλίμα και η «Βασίλισσα», τις επόμενες αγωνιστικές, να έχει μια νικηφόρα πορεία στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ