Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το διήμερο Seli mountain running σε μόλις 2,5 λεπτά - Επιστρέφουμε στο καλοκαιρινό Σέλι!

Τι σας έρχεται στο μυαλό ακούγοντας Σέλι; Χειμώνας, χιόνια, σκι και ήδη ανυπομονείτε να πέσουν τα πρώτα καλά χιόνια για να ανεβείτε για βόλτα ή να πάρετε τα πέδιλα και να αλωνίσετε τις πίστες; Σωστά, μόνο που το Σέλι είναι εξίσου πανέμορφο, φιλόξενο και πολυσύχναστο και το
καλοκαίρι, ενώ συγκεντρώνει και αθλητικές εκδηλώσεις πανελλαδικού ενδιαφέροντος, όπως το διήμερο «Seli mountain running 23χλμ & Vertical race 1χλμ» που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στα τέλη Αυγούστου. 
Πάνω από 200 δρομείς, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, επαγγελματίες, ερασιτέχνες, ή απλά φυσιολάτρες, ακόμα και μικρά παιδιά, ανέβηκαν το σαββατοκύριακο 18 και 19 Αυγούστου στο Σέλι για να τρέξουν ή να απολαύσουν το καταπράσινο τοπίο. 
Και ενώ το βουνό μεταμορφώνεται σιγά σιγά, αλλάζει την όψη του για να μας υποδεχθεί για χειμερινές δραστηριότητες, οι διοργανωτές του Seli mountain running θέλησαν να μας... ζεστάνουν για του χρόνου, ετοιμάζοντας ένα βίντεο 2,5 λεπτών που χώρεσε όλες τις όμορφες στιγμές της διοργάνωσης. Ανανεώνουν μάλιστα το ραντεβού για το διήμερο 24 και 25 Αυγούστου 2019, με βελτιωμένες διαδρομές, περισσότερα μονοπάτια και πιο... vertical διαδρομή για τον αγώνα Vertical Race. Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ