Quantcast

http://picasion.com/

Ρογγότης: «Δεν είναι τυχαία η πορεία της Νίκης Αγκαθιάς»

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, η Νίκη Αγκαθιάς κράτησε το μηδέν παθητικό. Γενικότερα, η άμυνα αποτελεί το μεγάλο ατού για την ομάδα της Ημαθίας (καλύτερη άμυνα στον 2ο όμιλο με τρία γκολ), η οποία μετά τα διπλά σε Παλαιοχώρι και Εύοσμο «άλωσε» την Κυριακή και τη Βέροια και σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Επιπλέον, το σύνολο του Σταύρου Κωστογλίδη επιβεβαίωσε και κόντρα στη Βέροια πως εκτός έδρας τα πάει καλύτερα. «Δεν αλλάζουμε τακτική στα παιχνίδια εκτός Αγκαθιάς. Ίσως στα εκτός έδρας να αμυνόμαστε καλύτερα. Σ' ένα Πρωτάθλημα όπως η Γ’ Εθνική είναι σημαντικό το να κρατάς το μηδέν πίσω και σε συνδυασμό με το ότι είμαστε γρήγοροι μπροστά και σκοράρουμε σχεδόν σε κάθε ματς, φτάνουμε στις νίκες», σχολίασε σχετικά στη «Metrosport» ο χρυσός σκόρερ της Νίκης στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στη Βέροια, Γιώργος Ρογγότης και σχολίασε για τις ως τώρα επιτυχίες της ομάδας:

«Μας αρέσει που είμαστε ψηλά. Έχουμε ένα καλό σύνολο, έγινε καλή δουλειά το καλοκαίρι, έχουμε δέσει ως ομάδα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Δεν είναι τυχαία η ως τώρα πορεία μας».

Οσο για τη συνέχεια; «Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε πετύχει, όμως, προχωράμε με το κεφάλι χαμηλά. Στόχος μας είναι η παραμονή κι αν, από εκεί πέρα, καταφέρουμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω δεν θα πούμε όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ