Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ακόμα μια διάκριση για τη Ρίτσα Λίτσα

Instagram-ική αυτή τη φορά!
Αν δεν γνωρίζετε το όνομά της, σίγουρα γνωρίζετε τη διάσημη πλέον φωτογραφία της, από τον κάμπο της Ημαθίας με τις ανθισμένες ροδακινιές. Μια φωτογραφία που κατάφερε να γίνει viral στα social media και στο διαδίκτυο, να διακριθεί και να αποτελεί πλέον μια
φωτογραφία σήμα κατατεθέν για το μοναδικό φαινόμενο της απέραντης ροζ θάλασσας που συμβαίνει κάθε Μάρτιο στον κάμπο της Ημαθίας. Η αυτοδίδακτη φωτογράφος Ρίτσα Λίτσα, με όπλα της μια φωτογραφική μηχανή και την ιδιαίτερη ματιά της, καταφέρνει να με ένα «κλικ» να χαρίζει πάντα υπέροχες εικόνες σε όσους από εμάς την ακολουθούμε στο instagram.


Αυτή τη φορά, η Ρίτσα Λίτσα αιχμαλώτισε στο φακό της ένα κλασσικό Fiat 500 στα στενά της Κυριώτισσας, φωτογραφία που τράβηξε την προσοχή του «Urban Greece», ενός λογαριασμού στο instagram με δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους, που δημιουργήθηκε από μια ομάδα φωτογράφων. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός δέχεται καθημερινά εκατοντάδες φωτογραφίες επαγγελματιών ή ερασιτεχνών φωτογράφων, με εικόνες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η ομάδα πίσω από το λογαριασμό «Urban Greece» επιλέγει καθημερινά την αγαπημένη της, την οποία ποστάρει ως τη φωτογραφία της ημέρας. 

Η καλύτερη φωτογραφία της Δευτέρας ήταν αυτή της Ρίτσας Λίτσας, με την εικόνα από την πανέμορφη παραδοσιακή συνοικία της Βέροιας να περνάει μπροστά από δεκάδες χιλιάδες μάτια, να λαμβάνει πολλά θετικά σχόλια και χιλιάδες like. Πρέσβειρα του βεροιώτικου τουρισμού η Ρίτσα Λίτσα! Συγχαρητήρια!







2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ