Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «Ψαροπούλα» μας περιμένει και σήμερα με τα νηστίσιμά της!

Και ψαρόσουπα πακέτο μόνο με 5€!
Η νηστεία των Χριστουγέννων ξεκίνησε και επιτρέπει την κατανάλωση ψαριού και η «Ψαροπούλα» ειδικά αυτή την περίοδο έχει πάρει τα πάνω της! Ολόφρεσκα ψάρια, χταπόδια, καλαμάρια, γαρίδες, σουπιές, μύδια και πολλά άλλα έχουν γεμίσει την ψαριέρα της

και περιμένουν τους λάτρεις του ψαριού και των θαλασσινών να τα γευτούν. Τα ψαροπιάτα της δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν και η κουζίνα της μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Και αυτούς που θέλουν ένα ουζάκι με θαλασσινά αλλά και αυτούς που θέλουν να απολαύσουν κάτι πιο ιδιαίτερο, μια αστακομακαρονάδα, ένα μεγάλο και πιο σπάνιο ψάρι, ένα ζεστό πιάτο ψαρόσουπα. Όλοι όμως θα γευθούν ποιότητα, σωστό μαγείρεμα και σερβίρισμα και κυρίως σωστές τιμές!

Και μην ξεχνάτε... τώρα που έπιασαν τα κρύα, η «Ψαροπούλα» μας ετοιμάζει καθημερινά ζεστή και λαχταριστή ψαρόσουπα, με τη δική της μοναδική και εξαιρετική συνταγή και μας την προσφέρει με μόνο 5€ για παραλαβή από το κατάστημα.

Καθημερινά κοντά μας στη Λ. Στρατού 23 στη Βέροια.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ