Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπάνιο by «λένος» - Δημιουργήστε μαζί το μπάνιο των ονείρων σας

Είναι ο πρώτος χώρος που επισκέπτεστε μόλις ξυπνήσετε και ο τελευταίος πριν κοιμηθείτε. Γιατί λοιπόν να μην μετατρέψετε το μπάνιο σας στον αγαπημένο χώρο του σπιτιού σας; Στο κατάστημα «λένος» θα βρείτε τις πιο μοντέρνες και ολοκληρωμένες προτάσεις σε πλακάκια και είδη υγιεινής, για να
δημιουργήσετε το μπάνιο των ονείρων σας. Η επιχείρηση «λένος», άρτι αφιχθείσα από τη μεγαλύτερη έκθεση κεραμικών πλακιδίων και προϊόντων για την οικοδομή και διακόσμηση μπάνιου, που διεξήχθη στη Μπολόνια της Ιταλίας, έφερε στη Βέροια ότι πιο σύγχρονο έχει να προτείνει το design και η διακόσμηση. 
Επιλέξτε μαζί με τους πλήρως καταρτισμένους ανθρώπους που θα συναντήσετε στην επιχείρηση «λένος» το μπάνιο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και το γούστο σας, όπως πάντα με την εγγύηση που παρέχει η επιχείρηση και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.


Πιερίων 137, Βέροια (έναντι Κωτσόβολου) 

Τηλ: 23310 65450 και 6970985138
email: lenoschris@gmail.com




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ