Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρέξτε!!! 1+1 Burger γενέθλιο δώρο μόνο για σήμερα στο «Piazza Panera»

Για delivery και πακέτο και ώρες 13:00-22:30
Το «Piazza Panera», το μοναδικό burgerάδικο της Βέροιας σήμερα γιορτάζει! Πριν από 4 χρόνια, ερχόμενο από άλλες πολιτείες, έφτασε στην πόλη μας, φέρνοντας ένα νέο είδος κουζίνας που όμοιό του δεν είχαμε ξαναγευθεί. Πριν από 4 χρόνια λοιπόν, το

πρώτο fast casual dining εγκαταστάθηκε στη Βέροια, φέρνοντας μαζί του τα αμερικανικού τύπου μοσχαρίσια burgers, steaks και πολλά άλλα διαφορετικά και ασυνήθιστα πιάτα που, αφού τα δοκιμάσαμε για πρώτη φορά, μας έγιναν συνήθεια!
Το «Piazza Panera» κλείνει σήμερα τα 4 χρόνια από την άφιξή του στην πόλη μας και γιορτάζει προσφέροντάς μας μόνο για σήμερα, 1 burger και ΔΩΡΟ άλλο ένα burger της αρεσκείας μας!!!

Προσοχή:
- Η προσφορά ισχύει μόνο για delivery και πακέτο από το κατάστημα και όχι για το σαλόνι, ούτε και για παραγγελία μέσω του e-food.
- Ώρες 13:00 - 22:30
- Από την προσφορά (το burger δώρο) εξαιρούνται τα double burger, το Velvet και το Sloppy Joe (για λόγους ταχύτερης και ποιοτικότερης εξυπηρέτησης, λόγω αιχμής της σημερινής ημέρας). Στην προσφορά 1+1 θα χρεώνεται το burger με τη μεγαλύτερη αξία.

4 χρόνια «Piazza Panera»...
4 χρόνια απόλαυσης και γευστικών ταξιδιών...

Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331 301990




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ