Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άρχισαν τα όργανα στο Δήμο Βέροιας - Ποιοι θα εκλεγούν την Δεύτερη Κυριακή;

Σε προεκλογικό mood έχει μπει η Βέροια με πρώτο θέμα συζήτησης να είναι οι δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019. Ήδη οι υποψηφιότητες έχουν διαφανεί και ένας εκ των Βοργιαζίδη, Μπατσαρά, Παυλίδη, Μαρκούλη, Παπαγιάννη και υποψήφιος με το ΚΚΕ, θα είναι ο νέος
δήμαρχος της Βέροιας για την τετραετία του 2019 έως το 2023. Το βασικό ερώτημα είναι ποιοι από τους έξι υποψηφίους θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο της Δεύτερης Κυριακής και πως θα διαμορφωθούν οι συμμαχίες μεταξύ των υποψηφίων. 

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκλογές. Θα είναι εκείνοι που με την δυναμική τους θα βοηθήσουν τα μέγιστα, ώστε ο συνδυασμός να καταφέρει μπει στην τελική δυάδα. 

Ήδη την υποψηφιότητά τους έχουν ανακοινώσει ο Γιάννης Παπαγιάννης, η Γεωργία Μπατσαρά και ο Παύλος Παυλίδης, ενώ ζήτημα ημερών είναι και η ανακοίνωση του Κώστα Βοργιαζίδη και του Αντώνη Μαρκούλη. 

Σ' αυτήν την μάχη, τα πολιτικά κόμματα, μόνο αμέτοχα δεν είναι. Η ΝΔ έχει δώσει την στήριξή της στην Γεωργία Μπατσαρά, ο ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Μαρκούλη και το Κίνημα Αλλαγής στον Κώστα Βοργιαζίδη. 

Το γεγονός είναι ότι ο «ρέφερι» έχει σφυρίξει και η αμφίρροπη μάχη έχει ξεκινήσει. Ποιοι θα είναι οι δύο υποψήφιοι που θα πάρουν το εισιτήριο της Δεύτερης Κυριακής; Σε 188 ημέρες από σήμερα, θα ξέρουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ