Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόσο όμορφο είσαι ρε Ξηρολίβαδο;

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις
Είναι γεγονός πως κάθε χειμώνα, τα social media κάνουν πολλά και ειδικά αφιερώματα στο χιονισμένο Βέρμιο. Όπως είναι λογικό, την μερίδα του λέοντος, παίρνει το Σέλι, εκεί που λειτουργεί το παλαιότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδος. Για τους λάτρεις όμως των ορεινών
περιοχών, υπάρχει ένα ακόμα γραφικό χωριό, μόλις 21 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Ημαθίας που όταν είναι χιονισμένο, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τα διάσημα χωριά των Άλπεων. Είναι το περίφημο Ξηρολίβαδο, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.220 μέτρων. Ένα χωριό με πλούσια πολιτισμική περιουσία και κατοίκους που φημίζονται για την φιλοξενία τους. Κατά την διάρκεια της επέλασης του χιονιά, τις προηγούμενες ημέρες, ο Τάσος Τυφλίδης, κάτοικος του χωριού, έβγαλε μια εξαιρετική φωτογραφία την οποία και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Δείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ