Quantcast

http://picasion.com/

Ψυχολογική «ντόπα» η 4άρα στο Αμύνταιο

Η «Βασίλισσα του Βορρά» με τον Σάκη Θεοδοσιάδης στον πάγκο ξεκίνησε με δύο σερί νίκες, ωστόσο η εντός έδρας ήττα από την Αγκαθιά χαρακτηρίστηκε ως πισωγύρισμα. Εκεί που η ομάδα ήταν καβάλα στ' άλογο ήρθε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα που είχε ως συνέπεια να μείνει μακριά από
την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, η νίκη μέσα στο Αμύνταιο επί του τοπικού Ερμή με 0-4 μπορεί να χαρακτηριστεί ως ψυχολογική «ντόπα» για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν είναι τόσο η έκταση του σκορ, όσο η καλή εμφάνιση και το πείσμα των ποδοσφαιριστών. Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον και ζήτησε υπομονή από το φίλαθλο κοινό. Η Βέροια είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Βορείου Ελλάδος. Σαφέστατα, η Γ' Εθνική δεν την εκφράζει και θα πρέπει να γίνουν άμεσες κινήσεις για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Ο κόσμος της «Βασίλισσας» θα πρέπει να δώσει ακόμα πιο δυναμικό παρών στις εξέδρες και να ενισχύσει την προσπάθεια. 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ