Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκτός NOMADS ο Μάριος Ακριβόπουλος

Πήρε τη βέργα του και ανεβαίνει Βέροια
Εκτός NOMADS βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μάριος Ακριβόπουλος. Ο Βεροιώτης αγρότης, κάθισε στην καρέκλα του υποψηφίου μαζί με τον Χρήστο Βασιλόπουλο. Οι δύο πρώην «Κροκόδειλοι» και φίλοι πλέον βρέθηκαν αντιμέτωποι και περίμεναν τις
ψήφους του κόσμου που θα έκριναν ποιος θα παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης. Κατά τη διάρκεια του live και λίγο πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία του κοινού, ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας ζήτησε από τον Μάριο να πει δυο λόγια στον κόσμο που ψηφίζει. 
Ο Μάριος ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και όσους όχι, ενώ δήλωσε πως νοιώθει 50-50 σε περίπτωση που αποχωρήσει. «Θέλω πολύ να μείνω στο παιχνίδι και να δώσω ακόμα πολλά αλλά παράλληλα μου έχουν λείψει και πολλά εκεί πάνω. Έχω υποθέσεις, ανθρώπους στη Βέροια και νοιώθω χορτάτος από το παιχνίδι. Αν μείνω θα είμαι πιο σκληρός στον αγωνιστικό χώρο. Επειδή την τελευταία η εβδομάδα η ομάδα τα έχασε και οι Εισβολείς μπήκαν με τσαμπουκά αποφάσισα να είμαι πιο σκληρός», δήλωσε ο Μάριος. Τελικά, ο κόσμος δεν τον κράτησε μέσα και αποχώρησε αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του.
Στο άκουσμα της αποχώρησης του Μάριου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη «λύγισε» λέγοντας στον Σάββα, «Με ξερίζωσες, γιατί μου το κάνεις αυτό;», σχολιάζοντας βουρκωμένη την αποχώρηση. «Αν έμπαινα και έπαιζα καλά ήταν γιατί ο Μάριος μου εξηγούσε πώς να μπω να παίξω, ο Μάριος μου έλεγε “μπες να κάνεις αυτό κι αυτό”. Ποτέ δεν άκουσα κανέναν μόνο το Μάριο. Κι ο Μάριος άκουγε κάθε βράδυ μόνο εμένα που τον ζάλιζα με ότι κι αν με βαραίνει», είπε δακρυσμένη. Εκείνος με τη σειρά του όταν έφευγε της έκανε μια αγκαλιά λέγοντάς της «Μη μασάς, μια χαρά είμαι εγώ».
Ο Μάριος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τους συμπαίκτες του, που του υποσχέθηκαν πως μόλις βγουν από το παιχνίδι θα ανέβουν στη Βέροια να τον δουν, να φάνε γλυκάδια και ρεβανί! Φεύγοντας, είπε πως θα του λείψουν πολύ τα παιδιά, ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και πως θα τους παρακολουθεί από την τηλεόραση, ενώ πήρε μαζί του τη βέργα που είχε στο παιχνίδι, στην οποία σκάλιζε διάφορα πράγματα επάνω και όπως είπε, θα ολοκληρώσει αυτά που θέλει να σκαλίσει όταν επιστρέψει στη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ