Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με νέα πρόσωπα αλλά και απουσίες η Βέροια υποδέχεται τον Μελιτέα

Με νέο τεχνικό στον πάγκο της τον Σάκη Θεοδοσιάδη και τους νεοαποκτηθέντες Χαντζάρα και Καράμπελα στην αποστολή, η «Βασίλισσα του Βορρά» υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής τον Μελιτέα Μελίτης για την 6η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ο έμπειρος προπονητής, που θέλει να κάνει ποδαρικό με νίκη στον «κυανέρυθρο» πάγκο, έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Σάββα Κυριακίδη και Γιώργου Μυλωνά, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από θλάση και τον δεύτερο από ενοχλήσεις στη μέση. Σίγουρος απών είναι και ο τραυματίας εδώ και καιρό Παπουτσίδης.

Αντίθετα, νέα όπλα για τη «Βασίλισσα» θα είναι όπως προαναφέραμε οι νεοαποκτηθέντες μεσοεπιθετικοί, Στάθης Καράμπελας και Δήμος Χαντζάρας (εκδόθηκαν τα δελτία τους), όπως και ο Δούκας Λεφίδης που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή.

Στα θετικά επίσης η επιστροφή του Γιώργου Σκαθαρούδη που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, όπως και του Αργύρη Μουρατίδη που εξέτισε την τιμωρία του.

Οι Βεροιώτες θέλουν πάση θυσία τη νίκη για ψυχολογικούς αλλά και βαθμολογικούς λόγους, περιμένοντας και πάλι την θερμή στήριξη των φιλάθλων τους (έγινε και κάλεσμα από τη διοίκηση).

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μιχούλιας με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Μιχτατίδη, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επέλεξε στην αποστολή ο Σάκης Θεοδοσιάδης:
Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Τσιότρας, Μουχάλης, Μουρατίδης, Τσουλχάι, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Ζυγκερίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μισαηλίδης, Χαντζάρας, Ιωάννου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 4/11 (15:00)
Βέροια - Μελιτέας Μελίτης
ΠΟ Τρίγλια - Νίκη Αγκαθιάς
Ολυμπιακός Κυμίνων - ΠΑΟ Κουφαλίων
Άρης Παλαιοχωρίου - Αγροτικός Αστέρας
Αλμωπός Αριδαίας - Εδεσσαϊκός
ΑΠΕ Λαγκάδα - ΑΣ Γιαννιτσών
Ερμής Αμυνταίου - Μακεδονικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ