Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρέλανε κόσμο η Μπέλλα στο My Style Rocks

Πρόκληση για τα κορίτσια ήταν το κόνσεπτ του χθεσινού Gala του My Style Rocks, που κλήθηκαν να υπερασπιστούν τίτλους σε καλλιστεία. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχθηκε τη Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα που πήρε τη θέση του τέταρτου κριτή. Η εντυπωσιακή Βεροιώτισσα μάγεψε με την
ομορφιά της και «αιχμαλώτισε» τις κάμερες με την πληθωρική γοητεία της. Μάλιστα, σχολίαζε τις εμφανίσεις των κοριτσιών, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βαθμολογήσει. Εντυπωσιακά ντυμένη και αρκετά χαμογελαστή έκανε πασαρέλα στο πλατό του παιχνιδιού και καλησπέρισε τον κόσμο. 

Από την άλλη πλευρά, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος εκτός από την βαθμολογία τους έθεσαν στις διαγωνιζόμενες και τις κλασικές ερωτήσεις που συνήθως ακούμε σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς. Οι έντεκα κοπέλες πήραν μέρος ως εστεμμένες διεθνών διαγωνισμών αλλά και τοπικών καλλιστείων της χώρας. Τρεις από αυτές μάλιστα συμμετείχαν με τίτλο που πραγματικά έχουν κερδίσει στο παρελθόν. 

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Χριστίνα Παπαδέλλη και κέρδισε 2.500 ευρώ. Τα τρία κορίτσια με τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν οι Ιωάννα Σιαμπάνη, Έλλη Γελεβεσάκη και Μαρίνα Κορακίδη. Οι παίκτριες έσωσαν την Ιωάννα κι έτσι η Έλλη και η Μαρίνα τέθηκαν στη διάθεση των κριτών. Η κριτική επιτροπή αποφάσισε πως από το παιχνίδι πρέπει να αποχωρήσει η Μαρίνα. Δείτε το σχετικό βίντεο με την εμφάνιση της καλλονής από τη Βέροια που προκάλεσε «σεισμό»:

3 σχόλια:

  1. Πάλι τα ίδια;
    Πάλι και πάλι με το εννοείται και εννοείται και εννοείται( υπάρχει και το φυσικά, το βέβαια, το σωστά κτλ ) και άντε ξανά με τον τραυματισμό.
    Ποιος είναι ρε παιδιά ο MESI;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ