Quantcast

http://picasion.com/

Ήξερες γιατί πέταξαν μαχητικά της Πολεμικής αεροπορίας πάνω από τη Βέροια;

Να, γιατί...
Ακούσατε και εσείς χθες και σήμερα το πρωί αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας; Αισθανθήκατε τον εκκωφαντικό θόρυβο να τραντάζει ολόκληρο το σπίτι; Κάποιοι από εσάς προλάβατε και να τα δείτε να σκίζουν τον Βεροιώτικο ουρανό και αναρωτηθήκατε τι συμβαίνει
και μας επισκέφθηκαν ξαφνικά τα πολεμικά αεροσκάφη. Μην ταράζεστε, πρόκειται για πτήσεις αεροσκαφών της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που πραγματοποιούνται πάνω από ακριτικά νησιά και πολλές πρωτεύουσες νομών, στα πλαίσια του πενθήμερου εορτασμού του προστάτη της Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Πέρα από τις πτήσεις, πραγματοποιούνται και μια σειρά εκδηλώσεων, όπως εκθέσεις φωτογραφίας, εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων σε μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, μουσικές εκδηλώσεις, αεροπορικές επιδείξεις, ενώ οι αεροπορικές βάσεις της Π.Α. θα είναι επισκέψιμες για το κοινό σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ