Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκη στον Μαντουλίδη για τον ΑΟΚ

Με την πρώτη εκτός έδρας νίκη επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη η ομάδα toy AOK, καθώς επικράτησε με 63-67 του Μαντουλίδη για την 6η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά με ένα σερί 9-0 και στη συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε προβάδισμα που δεν έχασε μέχρι τη λήξη
του παιχνιδιού. Η διαφορά στο ματς είχε διάφορες διακυμάνσεις με τους γηπεδούχους να πλησιάζουν πολύ κοντά προς το τέλος του ματς αλλά να μην καταφέρνουν να κάνουν την ανατροπή.

Μαντουλίδης-ΑΟΚ Βέροιας 63-67

Δεκάλεπτα: 21-21, 31-36, 45-55, 63-67
Διαιτητές: Καλέσης-Λαδάς
Μαντουλίδης (Νικολαϊδης Ι.-Καραμανώλης): Νικολαϊδης 26(4), Μπέλλος, Ρεφατλλάρι 12(4), Γκαντίδης, Λάγος 5(1), Ντίαθ 2, Ψαθάς, Καλόγηρος 10, Φόρογλου 8(2), Μαλανδρής, Κεραμάρης, Καναγκίνης.
ΑΟΚ Βέροιας (Ηλιάδης): Τρομπούκης, Ουσουλτζόγλου 1, Στοϊτσης, Γκάνας 7(2), Βλάχος 19, Μαυρίδης 21(1), Καραδήσογλου 1, Κασαμπαλής 14, Ιωαννίδης, Καραθανάσης, Χατζηλαμπρινός 4, Χαραλαμπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ