Τα Ζώδια της εβδομάδας (26/11 - 2/12)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Άρης στον Ιχθύ και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σχηματίζουν μία πολύ ισχυρή και ωφέλιμη όψη Τριγώνου, την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018! Αναλαμβάνουμε δράση και με δυναμική πειθαρχεία, έρχεται η επιτυχία στους στόχους μας!Υπευθυνότητα και σιγουριά για τους στόχους και τις

κινήσεις μας, μας κάνει να αναγνωρίζουμε τις ουσιαστικές ευκαιρίες και να τις αρπάξουμε! Είμαστε αποτελεσματικοί στις δραστηριότητες μας, ισορροπώντας όλες τις καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις! Πάμε ένα βήμα μπροστά, λοιπόν!
♈ Κριός
Γενικά

Η εβδομάδα σου αγαπητέ Κριέ θα κυλήσει αρκετά ήρεμα και θα είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλή. Αυτή την εβδομάδα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη και να ξέρεις ότι θα σου συμβαίνουν αλλαγές που θα είναι τόσο καλές που δεν θα τις περίμενες με τίποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό να σε ευνοεί θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν προς το καλύτερο. Θα σου κάνει μεγάλη εντύπωση από τις ευκαιρίες που θα έρθουν για να κάνεις ακόμη καλύτερη την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην κάθεσαι γιατί την περίοδο αυτή μπορείς να βρεις το ταίρι που ονειρεύεσαι τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει την δουλειά σου στα μέτρα σου και πηγαίνεις πολύ καλά. Από αυτή την εβδομάδα και μετά να περιμένεις ακόμη καλύτερα γεγονότα γιατί οι πλανήτες θα σου φέρουν τόσες ευκαιρίες που θα σε φτάσουν στα ύψη. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν μέρα με την μέρα να καλυτερεύουν και πολλές υποχρεώσεις που είχες θα αρχίσεις να τις τακτοποιείς και θα νιώσεις πιο ανάλαφρα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Και ήρθε η εβδομάδα που θα αρχίσεις να βλέπεις λίγο φως στις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν αγαπητέ Ταύρε. Με το παρόν πλανητικό σκηνικό να περιμένεις να γίνονται τρομερές αλλαγές στην ζωή σου και όλα τα πράγματα θα έρχονται έτσι όπως τα ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες μικρές λεπτομέρειες που έχουν μείνει στην σχέση σου και θέλεις να τις διορθώσεις και αυτές αυτή την περίοδο θα το κάνεις. Μπαίνεις σε μια καινούργια περίοδο για την σχέση σου και θα δεις ότι η συμπεριφορά από το ταίρι σου θα είναι τελείως διαφορετική απέναντι σου. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά το πιθανότερο είναι να προκύψει μια νέα σχέση που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και ψάχνεις να βρεις τρόπους να τις τακτοποιήσεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδα σου.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Δίδυμε θα είσαι πάλι μέσα στο τρέξιμο τις ευθύνες και το αιώνιο άγχος σου. Παρόλα αυτά όμως όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις θα τα υλοποιήσεις έτσι όπως πρέπει να γίνουν και ειδικότερα προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις πολύ επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Άρη που είναι στους Ιχθείς, το πάθος, ο ερωτισμός και το ρομαντικό κλίμα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα μαζί του αλλά και στην σχέση σου. Απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από την μοναξιά σου φέρνοντας στον δρόμο σου έναν νέο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου όλα θα πάνε πολύ καλά και θα κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα μπορείς να κάνεις πολλά σχέδια που είχες στο μυαλό σου για την δουλειά σου πραγματικότητα. Αλλαγές – Μετακινήσεις απόφυγε να τις κάνεις. Στα οικονομικά σου θα δεις να γίνονται κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο και δεν θα το πιστεύεις. Πολλές υποχρεώσεις που έχεις θα μπουν σε μια καλή σειρά.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Τα αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας αγαπητέ Καρκίνε θα σου φέρουν πολύ δυναμισμό, ενεργητικότητα και θα μπορείς να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σου σε σημείο που θα απορείς για τα τόσα καλά που θα έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το καλημέρα που θα πεις από την Δευτέρα στο ταίρι σου θα δεις ότι θα υπάρχει ένα κλίμα πιο ζεστό και ερωτικό. Με τον Άρη που είναι στους Ιχθείς θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μιλήσεις μαζί του και να λύσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι σήμερα μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι ακόμη μην ανησυχείς γιατί πολύ σύντομα θα έχεις κάποιες θετικές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν τώρα θα πάρουν τέλος. Θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια σου αλλά και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια κατάσταση στάσιμη και αυτό σε προβληματίζει. Από αυτή την περίοδο και μετά θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα.

♌ Λέων

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα θα δεις τις καλές εξελίξεις στην ζωή σου να έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν αρκετά. Ότι έχεις σκεφτεί μέχρι σήμερα θα μπορείς να το υλοποιήσεις έτσι όπως θέλεις και να έχεις όλη την επιτυχία δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να αλλάξεις πολλά πράγματα στην σχέση σου που σε κάνουν και νιώθεις άβολα μέσα στην σχέση σου. Με το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί πρέπει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να ξεχάσεις ότι μπορεί να έχει γίνει και να στεναχώρησε εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι ακόμη με τις καλές επιρροές των πλανητών θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ευχάριστες συγκινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ δυναμισμό για να τακτοποιήσεις προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σταματούν τα σχέδια σου. Με τον Ερμή ανάδρομο πρόσεξε σχέδια που έχεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Παρθένε θα αρχίσεις να βρίσκεις τους ρυθμούς σου από θέματα που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάνε τον προγραμματισμό που ξέρεις πολύ καλά να κάνεις και η επιτυχία θα είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα που είναι ο Άρης στους Ιχθείς και σου δίνει μεγάλη δυναμικότητα μην αφήνεις τις καταστάσεις που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα στην μοίρα τους. Πρέπει να δεις πιο ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλεις και πράξε ανάλογα. Κουραστικές και αγχωτικές καταστάσεις μπορεί αυτή την περίοδο να σταματήσουν. Κι εσύ που κρατάς στα χέρια σου την μοναξιά σου εγγυώμαι πως θα την αφήσεις γιατί το ταίρι που ήθελες τόσο καιρό θα το γνωρίσεις πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πάρα πολλές ιδέες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις πολλά πράγματα στην δουλειά σου που μέχρι σήμερα σε προβλημάτιζαν. Στα οικονομικά σου μερικά προβλήματα που είχες εξακολουθούν να σε προβληματίζουν και να ψάχνεις να βρεις λύσεις. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ζυγέ μπορείς να πετύχεις αυτά που θέλεις. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να εκνευριστείς από κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν γιατί θα έχετε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Τακτοποίησε θέματα που σε καθυστερούν στα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι αρκετά καλή και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της να μπορείς να τακτοποιήσεις και τα τελευταία θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν και δεν τα λες. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται εκρηκτικό και άκρως ερωτικό. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό τώρα κάνε τις κινήσεις σου ώστε να τακτοποιηθείς και εσύ με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο δυναμισμός, η ενεργητικότητα αλλά και η αποφασιστικότητα να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι τώρα στην δουλειά σου θα παίζουν καθημερινά αυτή την εβδομάδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες. Δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και τις τελευταίες υποχρεώσεις που έχεις.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αγαπητέ Σκορπιέ θα δεις να γίνονται αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Ο Άρης που είναι στους Ιχθείς σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του. Από εδώ και πέρα θα συμβούν στην ζωή σου πράγματα και καταστάσεις που θα είναι τόσο ιδανικά που θα νομίζεις ότι ζεις σε όνειρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι καλή σε γενικές γραμμές αλλά από εδώ και πέρα θα μπορέσει να γίνει καλύτερη. Η συμπεριφορά σου, οι ελιγμοί σου αλλά και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να κινηθείς για να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε αυτή την εβδομάδα να αποφύγεις περιττά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

♐ Τοξότης

Γενικά

Θα έχεις έντονο εκνευρισμό αγαπητέ Τοξότη αυτή την περίοδο και θα προσπαθείς να λύσεις πολλά θέματα που θα καθυστερούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν και ειδικότερα οικογενειακά. Μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Άρη που είναι στους Ιχθείς να σε ευνοεί η σχέση σου θα πάει πολύ καλά και θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου στο μέλλον. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους και θα φέρεις περισσότερο κοντά σου το ταίρι σου. Μπορεί να ήσουν πολύ καιρό χωρίς ταίρι αλλά τώρα να ξέρεις με τον Άρη στους Ιχθείς ότι έρχονται τα καλύτερα για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα. Η περίοδος αυτή σε ευνοεί σε καινούργια ξεκινήματα και αλλαγές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορείς να τακτοποιήσεις και πολλές οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Ποιος την χάρη σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Αιγόκερε. Με την ενεργητικότητα που έχεις και την καλή διάθεση θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα είναι πολύ καλές. Κάποια ζητήματα που σε απασχολούσαν με άτομα της οικογένειας θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου με το συναίσθημα σου και όχι με την λογική. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις και γενικότερα τι θέλει να κάνει για την σχέση. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι η Αφροδίτη από τον Ζυγό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Πολύ γρήγορα θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου στην δουλειά σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που είχες μέχρι τώρα. Κάνε τις επαφές σου, τις συζητήσεις σου και μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδα σου στο ελάχιστο που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Κάποιες καλές εξελίξεις που θα έχεις θα σου φτιάξουν πολύ την διάθεση αγαπητέ Υδροχόε και θα δεις πολλές καταστάσεις με αισιοδοξία. Μπορείς να κάνεις αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Η γοητεία σου θα είναι στα ύψη της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι σου και να μιλήσεις για τα θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο στην σχέση σου. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να κάνεις την σχέση σου καλύτερη και το ταίρι σου ευτυχισμένο. Μην απογοητεύεσαι αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ακόμη γιατί οι πλανήτες αυτή την περίοδο σε ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου αυτή την περίοδο αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Ιχθύ θα έχεις πολύ καλή διάθεση και με τον Άρη στο ζώδιο σου θα δεις την κοινωνική σου ζωή να ανεβαίνει και να μπαίνουν καινούργια πρόσωπα στην ζωή σου. Κάποια φιλικά προβλήματα που είχες αυτή την περίοδο θα τα λύσεις με τον τρόπο που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις καλές επιρροές του Άρη στο ζώδιο σου κάθε μέρα που θα περνάει τόσο μεγαλώνει ο ερωτισμός και η γοητεία σου. Έχεις φέρει την σχέση σου στο σημείο που θέλεις και έφτασε πια ο καιρός που θα απολαύσεις ότι θέλεις και με τον τρόπο που το θέλεις. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι κινήσου γρήγορα. Η περίοδος είναι η καλύτερη για να μπορέσεις να βρεις το καλύτερο που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ότι ακριβώς θέλεις να πετύχεις στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα το καταφέρεις έτσι όπως θέλεις. Από τις πρώτες μέρες θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα είσαι συνεχώς σε συναντήσεις και συζητήσεις για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που είναι προβληματικά μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις. Υποχρεώσεις που έχεις από παλιά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ