Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπό κατάληψη το Μουσικό Σχολείο Βέροιας

«Κρέμασαν» τσάντες και μουσικά όργανα
Στο ρυθμό των καταλήψεων μπήκε από το πρωί της Δευτέρας 19/11 το Μουσικό Σχολείο Βέροιας. Οι μαθητές απέκλεισαν το πρωί την είσοδο των εγκαταστάσεων του σχολείου που εδρεύει στην Αγία Βαρβάρα, στα πλαίσια της προσπάθειας επίλυσης
σημαντικών ζητημάτων, όπως η έλλειψη εκπαιδευτικών και αθλητικών εγκαταστάσεων, η φύλαξη του σχολείου, η αναγνώρισης των μουσικών σπουδών, η μεταφορά του Μουσείου Εκπαίδευσης. Όπως αναφέρουν οι μαθητές, η υλοποίηση των παραπάνω αιτημάτων θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητα τόσο των μαθητών όσο και των διδασκόντων. Τα αιτήματα των μαθητών είναι τα εξής:

• Η πρόσληψη εκπαιδευτικών μουσικών ειδικοτήτων για μουσικά όργανα όπως τρομπέτα, φλάουτο, ταμπουρά, ποντιακή λύρα κ.ά.
• Η συντόμευση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολείου, ώστε οι μαθητές να έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε γήπεδα καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου.
• Η αναγνώριση των μουσικών σπουδών στα έξι χρόνια φοίτησης στο σχολείο, η οποία θα αποτελέσει εφόδιο στην επαγγελματική σταδιοδρομία των μαθητών.
• Η επίσπευση της μεταφοράς του Μουσείου Εκπαίδευσης για να αποδοθεί ο χώρος στο σχολείο.
• Η φύλαξη του σχολείου με σκοπό να είναι εγγυημένη η ασφάλεια εκπαιδευτικών και μαθητών.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ