Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτσι θα είναι το Καράβι στην Ελιά - «Τρυπώσαμε» πριν την έναρξη του Σαββάτου

Σαλπάρει το Σάββατο από το πρωί!
Μια πρώτη ματιά του Χριστουγεννιάτικου καραβιού είχαν την ευκαιρία να πάρουν το απόγευμα της Πέμπτης 29/11 οι εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης της Βέροιας, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου, της ΚΕΠΑ και της εταιρείας που
ανέλαβε το στήσιμό του. Το ραντεβού δόθηκε στην... προβλήτα, όπου βγήκε και η αναμνηστική φωτογραφία, ενώ ακολούθησε μια μικρή ξενάγηση των δημοσιογράφων στο εσωτερικό του καραβιού. Πότε σαλπάρει; Το πρωί του Σαββάτου! 
Τι θα συμβαίνει λοιπόν στο πάρκο της Ελιάς;
Το όνομα του πλοίου «Christmas Dream», δηλαδή χριστουγεννιάτικο όνειρο με το οποίο θα ταξιδέψουν τα παιδιά που θα το επισκεφθούν. Η διαδρομή θα ξεκινάει από το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, όπου θα υπάρχουν σκανδαλιάρικα ξωτικά που θα ξεσηκώνουν τα παιδιά. Εκεί, τα παιδιά θα γράφουν επάνω στον πάγκο το γράμμα στον Άγιο Βασίλη και θα το ρίχνουν στο γραμματοκιβώτιο. Από εκεί θα μπαίνουν σε ομάδες μέσα στο καράβι, όπου θα ξεναγούνται από τα ξωτικά.
Ζωγραφική προσώπου, τραγούδι, χορός και διάφορα show, ενώ τα παιδιά θα μπαίνουν σε μια διαδικασία ανακάλυψης και περιπέτειας περιπλανώμενα στους χώρους του.
Λίγο πριν ανέβουν στο κατάστρωμα, θα τους περιμένει η μεγάλη έκπληξη, ο ένοικος του καραβιού, ο Άγιος Βασίλης, που θα φωτογραφίζεται μαζί τους. 
Οι δράσεις, τα παιχνίδια και οι διαγωνισμοί έκπληξη θα συνεχίζονται και στο κατάστρωμα, όπου θα καταλήγει η βόλτα των παιδιών με τα ξωτικά και τον Δήμαρχό τους. 
Πέρα από τις δράσεις μέσα στο πλοίο, θα γίνονται και διαδραστικές παραστάσεις έξω από αυτό. 

«Η Βέροια αποτελεί μια νέα πρόκληση για την ομάδα μας. Μετά την Ονειρούπολη στη Δράμα και τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα είναι δυο χριστουγεννιάτικες γιορτές που ξεκινήσαμε εμείς, είδαμε τις πόλεις αυτές να αλλάζουν και να αποτελούν θετικά και καλά παραδείγματα για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Είδαμε συνθήκες πραγματικής ανάπτυξης έστω και για ένα μικρό διάστημα. Με προσπάθεια, επιμονή, υπομονή και επένδυση, μπορεί το θαύμα της Δράμας και των Τρικάλων να επαναληφθεί και στη Βέροια. Επιλέγουμε σε ποιες περιοχές θα πάμε και φέτος κρίναμε πως η Βέροια είναι η πόλη που έχει όλες τις προδιαγραφές να βάλει ένα αστεράκι σε αυτό που λέμε χριστουγεννιάτικος εορτασμός. Πολύ σύντομα δε θα μιλάμε για τη Δράμα και τα Τρίκαλα αλλά και για τη Βέροια», είπε ο Γρηγόρης Αβανίδης, της εταιρείας Dream Workers που ανέλαβε το στήσιμο του πρότζεκτ.

Το καράβι μπορεί σήμερα να ήταν άδειο και άψυχο, αλλά από το Σάββατο θα πάρει ζωή με σκανδαλιάρικα ξωτικά και παιδικά χαμόγελα. Όλες οι δράσεις στις οποίες θα συμμετέχουν τα παιδιά θα είναι δωρεάν και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. 
Το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο σαλπάρει το πρωί του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου, με γιορτινή έναρξη στις 13:30 και τη διαδραστική παράσταση «Η μαγιά των Χριστουγέννων».

 Δείτε φωτογραφίες:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ