Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σπάει ταμεία» η εκπομπή του Θάνου Καρατσιώλη στο facebook

Όσοι δεν την έχετε δει, χάνετε!
Ότι και να πει κανείς για τις διαδικτυακές εμφανίσεις του Θάνου Καρατσιώλη στο facebook θα είναι πολύ λίγο. Μοναδικός, εκφραστικός και με πηγαίο χιούμορ έχει καταφέρει να γίνει το απόλυτο viral στα social media της Ημαθίας και όχι μόνο.
Ο διάσημος Βεροιώτης δικηγόρος, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο για την... «πλαδαρή αγύμναστη Ελληνίδα γκόμενα», τουλάχιστον δύο με τρεις φορές την εβδομάδα εμφανίζεται σε video και σχολιάζει τα πάντα. Από πολιτική και κοινωνία μέχρι και το Greece Next Top Model. Οι ατάκες τους, η κριτική που ασκεί και κυρίως τα υποκοριστικά που συνοδεύουν τα πρόσωπα που σατιρίζει, τον καθιστούν πλέον ως τον απόλυτο «άνκορμαν» του lifestyle. Σε κάθε εμφάνισή του, τα κλικ χτυπάνε «κόκκινο» και τα σχόλια «πέφτουν βροχή». Πραγματικά, απίστευτος! Όσοι δεν έχετε δει την εκπομπή του, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Τι ακριβώς χάνουμε δηλαδή; Έναν κομπλεξικό μισογύνη που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το χιούμορ και τη σάτιρα από τη βλακεία και την αγένεια; Δε ντρέπεστε που τον κοινοποιείτε για τις ανευ αξίας δραστηριότητές του; Ποιος νοήμων άνθρωπος θα επικροτούσε τέτοιου είδους απόψεις; Και μόνο που εμφανίστηκε απόγευμα στο ντελαντε για καφέ με πούρο και ύφος χιλίων καρδιναλίων καταλαβαίνει κανείς περί τίνος πρόκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ