Quantcast

http://picasion.com/

Κάγκελο η τρίχα! Οι Τσαχουριδαίοι, το Κότσαρι της Παπαρίζου και η έκπληξη στην Μαρινέλλα

Ποντιακός σεισμός στην «Πύλη Αξιού»
Δεν ξανάγινε τέτοια βραδιά στην Θεσσαλονίκη. Ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης συμμετέχουν στο μουσικό σχήμα με την διαχρονική Μαρινέλα, την εκρηκτική Έλενα Παπαρίζουν και τον πάντα ποιοτικό Κώστα Μακεδόνα. Το πρόγραμμα

θεωρείται από τα καλύτερα που έχουν περάσει ποτέ από την Συμπρωτεύουσα, με το μαγαζί να είναι συνέχεια sold out, καθώς χιλιάδες πολίτες πηγαίνουν να δούνε από κοντά αυτήν την μουσική σύμπραξη. Ωστόσο, αυτό που συνέβη το προηγούμενο Σάββατο, πραγματικά δεν περιγράφεται με λέξεις. Την στιγμή που ο Ματθαίος πήρε την ποντιακή λύρα στο χέρι και άρχισε να παίζει Κότσαρι, η Έλενα Παπαρίζου, χωρίς κανένα δισταγμό μαζί με τον Κωνσταντίνο ξεκίνησαν τον χορό, με την Μαρινέλλα να παρακολουθεί με το στόμα ανοιχτό. Ενθουσιάστηκε τόσο πολύ η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία σπάζοντας το πρωτόκολλο, αποφάσισε να μπει και εκείνη τον χορό. Πραγματικά, συγκινητικές εικόνες που αποδεικνύουν την μεγάλη πολιτιστική μας παράδοση. Δείτε το video:

1 σχόλιο:

  1. καλα, η ΜΑΡΙΝΕΛΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ. πριν χρονια οταν ανεβαινε θεσσαλονικη και τραγουδουσε στην περιοχη αεροδρομιου με τον ΤΟΛΗ εκλεινε και το εροδρομιο απο αυτοκινητα.
    όλοι τους πολυ μεγαλοι! ειδικα οι οι ΠΟΝΤΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ