Quantcast

http://picasion.com/

«Ιστορίες Γυναικών» παρουσιάστηκαν στη Στέγη

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, διοργανώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26/11 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Την εκδήλωση με τίτλο «Ιστορίες Γυναικών», διοργάνωσαν το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του δήμου Βέροιας
και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και περιελάμβανε τρία μέρη. Αρχικά παρουσιάστηκε το θεατρικό μονόπρακτο του Γουίλι Ράσελ «Σίρλευ Βάλεντάιν», από την «Πειραματική Σκηνή» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και τη Μαίρη Μεγγιάνη στον ομώνυμο ρόλο. Στη συνέχεια, προβλήθηκαν δυο ταινίες μικρού μήκους που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Δράμας, την «Penal Colony» του Μάνου Τσιζεκ & Λίντσει Αλεξανιάν με θέμα τη βία κατά γυναικών σε ένα σωφρονιστικό κατάστημα και την «Testing Greta» της Abbie Lukas, με θέμα την ενδοοικογενειακή σεξουαλική βία. Τέλος, δυο γυναίκες επί σκηνής, η Ανθή Θάνου και η Κατερίνα Δούκα, τραγούδησαν, αφηγήθηκαν και μουρμούρισαν ιστορίες γυναικών. Δείτε φωτογραφίες:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ