Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τιμήθηκε στη Βέροια η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Παρουσία του Γ.Γ. του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής
Η Hμέρα των Ενόπλων Δυνάμεων εορτάζεται σήμερα 21 Νοεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα, με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα. Στη Βέροια, η ημέρα τιμήθηκε με επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας,
χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και την καθιερωμένη ομιλία από τον εκπρόσωπο της 1ης Μεραρχίας Πεζικού. Στη συνέχεια οι επίσημοι μετέβησαν στην πλατεία Ωρολογίου, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων. Στους εορτασμούς παραβρέθηκε, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Φλωρεντής.
Στεφάνι κατέθεσαν, ο Γ.Γ. Γιώργος Φλωρετνής, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας,  ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βάιος Γούναρης, ο εκπρόσωπος Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Ημαθίας και ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Ημαθίας. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη φιλαρμονική μπάντα του δήμου Βέροιας. Δείτε φωτογραφίες:


































1 σχόλιο:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ
    ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΗΡΩΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ