Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χολιγουντιανά γενέθλια στη Ραχιά!

Γενέθλια με αέρα Χόλιγουντ γιορτάστηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Ραχιά. Μπορεί ο εορτάζων να έσβησε μόλις 5 κεράκια στην τούρτα του και το πρόσωπό του να μην έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, έχει όμως έναν μπαμπά που όχι μόνο είναι διάσημος στην Ελλάδα αλλά κάνει και καριέρα στο
Χόλιγουντ! Ο λόγος για τον πεντάχρονο γιο του Γιώργου Καραμίχου, που μαζί με τον διάσημο μπαμπά του και ελάχιστους κοντινούς φίλους και συγγενείς, γιόρτασε την Κυριακή τα γενέθλιά του στο «Παλιό Ποδήλατο». 
Ο Βεροιώτης ηθοποιός, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του 4ου κύκλου της σειράς «The Durrells» που προβάλλεται στην Αμερική και υποδύεται τον Theo Stephanides και πριν την αναχώρησή του ξανά για το Hollywood, έκανε μια μίνι απόδραση στη γενέτειρά του, στους Γεωργιανούς Βέροιας, απολαμβάνοντας ήρεμες οικογενειακές στιγμές, έχοντας κοντά του τον γιο του. Μπορεί η φύση της δουλειάς του, η τεράστια απόσταση που χωρίζει τη Βέροια από την Αμερική αλλά και τα συχνά του ταξίδια λόγω γυρισμάτων, να μην του επιτρέπουν να βρίσκεται όσο θα ήθελε στον τόπο που μεγάλωσε, ο Γιώργος Καραμίχος όμως πάντα βάζει σε προτεραιότητα την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους που έχει στην πόλη μας και με την πρώτη ευκαιρία τους επισκέπτεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ