Έξυπνες Ιδέες για Επιτυχημένα Γηρατειά για τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βέροιας

Το Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας, είχε την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει για μια άκρως διαφωτιστική και εμπεριστατωμένη ομιλία την κ. Μάγδα Τσολάκη Νευρολόγο - Ψυχίατρο και Θεολόγο, γνωστή για το σπουδαίο κλινικό και ερευνητικό έργο της για την Ψυχική Υγεία τόσο στον
Ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό. Η ομιλία που παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 5/11, είχε θέμα «Έξυπνες Ιδέες, για Επιτυχημένα Γηρατειά».

Η κ. Τσολάκη, με την αμεσότητα και την εμπειρία της κατάφερε να μεταδώσει στους παρεβρίσκοντες της εκδήλωσης, τις γνώσεις, τα απαραίτητα εφόδια και τις μεθόδους ώστε τα άτομα Γ' ηλικίας και όχι μόνο, να προστατευτούν από την νόσο Alzheimer, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί μάστιγα και τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ψυχική υγεία των Ηλικιωμένων ατόμων.

Παράλληλα οι παρεβρισκόμενοι της εκδήλωσης, παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την παρουσίαση της ομιλίας, κάνοντας εύστοχες ερωτήσεις αλλά και παίρνοντας σωστές απαντήσεις, ώστε να εφαρμοστούν οι νέες πληροφορίες για την νόσο Alzheimer στην καθημερινότητά του.

Τα Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η. «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας» αισθάνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι για την παρουσίαση της επιτυχημένης ομιλίας κάνοντας πράξη ότι για το Γηροκομείο Βέροιας, η εορτή των Ηλικιωμένων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας δεν πρέπει να εορτάζεται μόνο μία φορά τον χρόνο την 1η Οκτωβρίου αλλά όλο τον χρόνο προσφέροντας τους συνεχή αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ