Με Έσπερο Λαμίας την Κυριακή ο Φίλιππος

Μετά την ανάπαυλα του πρωταθλήματος (εορτασμός της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου), η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας αντιμετωπίζει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου εκτός έδρας, τον Έσπερο Λαμίας για την 4η αγωνιστική. Στο διάστημα που μεσολάβησε, η ομάδα συνέχισε εντατικά την προετοιμασία της
με δυο φιλικά, στον Εύοσμο όπου αντιμετώπισε τον τοπικό Αίαντα (πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής - 4ος όμιλος) και στη Θεσσαλονίκη με την ΜΕΝΤ. Δυο «δυνατά» φιλικά, στα οποία η τεχνική ηγεσία του Φιλίππου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τεχνικές και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Συγκρατημένος ο Δημήτρης Γκίμας, δήλωσε πως η ομάδα του είναι προετοιμασμένη αλλά το παιχνίδι θα κριθεί στον ρυθμό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:«Με τη λογική ότι σε αυτή τη Β' εθνική φέτος δε χωράνε προγνωστικά και κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο η κερδισμένο εκ των προτέρων, προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Η Λαμία έχει ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών και στο παιχνίδι της έδρας της έδειξε ιδιαίτερα αποτελεσματική. Είναι ένα παιχνίδι όπου ο ρυθμός θα παίξει καθοριστικό ρόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ