Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χορηγική συνεργασία του Φιλίππου με την Στογιάννος logistics

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία Γ. & Ε. ΑΡΓ. ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΥ Ο.Ε. Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα των logistics, δηλαδή στην εμπορία και διακίνηση τροφίμων, καλλυντικών και απορρυπαντικών και βρίσκεται στην Πατρίδα Βέροιας, έχοντας αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες και αντιπροσωπεύοντας μερικά από τα γνωστότερα brand names σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο (ενδεικτικά αναφέρουμε την UNILEVER, την Green Cola, την Mondelez Int, την SOFTEX, την Creta Farms, την Friesland Campina, την Melissa Κίκιζας, την Viva, την Όλυμπος, την Tottis και πλήθος άλλων εταιρειών).

Η Γ. & Ε. ΑΡΓ. ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΥ Ο.Ε αναλαμβάνει τον τίτλο του ΧΟΡΗΓΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ για την σαιζόν 2018-19, εγκαινιάζοντας ευελπιστούμε μία αμοιβαίως επωφελή σχέση που θα κρατήσει χρόνια. Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες της εταιρείας για την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη στήριξή τους στην ομάδα και την προσπάθειά μας.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Η Γ.& Ε. ΑΡΓ. ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΥ Ο.Ε. είναι μια σύγχρονη εμπορική εταιρεία με 50ετή δυναμική παρουσία στην εμπορία και διακίνηση τροφίμων, καλλυντικών και απορρυπαντικών, αντιπροσωπεύοντας τις μεγαλύτερες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες του χώρου. Με αποκλειστικό κριτήριο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, καλύπτουμε πλήρως τις αυξημένες ανάγκες των επαγγελματιών. Διαθέτουμε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βέροια, από τις οποίες εξυπηρετούμε τους νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Θεσσαλονίκης και Πιερίας. Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία super market και επαγγελματιών cafe και εστίασης, με καθημερινά δρομολόγια. Εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες συντήρησης και μεταφοράς των προϊόντων, εγγυόμαστε για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Τομείς Δραστηριότητας
✓ Αντιπροσώπευση και ειδικές συνεργασίες πολυεθνικών & ελληνικών εταιριών
✓ Διανομή σε τέσσερις νομούς (ΗΜΑΘΙΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΠΙΕΡΙΑΣ-ΠΕΛΛΗΣ)
✓ Αποθήκευση ξηρού και ψυχόμενου φορτίου
✓ Υπηρεσίες Logistics
✓ Εναπόθεση προϊόντων
✓ Προϊόντα Private Label

Ιστορία
Η εταιρεία ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση του Αργύρη Γ. Στογιάννου το 1968 και εξελίχθηκε στη σύγχρονη και δυναμική μορφή του σήμερα, με σημαντικούς σταθμούς που αναφέρονται παρακάτω πιο αναλυτικά:

2017 Επέκταση ραφιών και παλετοθέσεων (1600 συνολικά παλετοθέσεις)

2015 Αγορά και Ανανέωση εταιρικού στόλου οχημάτων

2013 Εφαρμογή και Ολοκλήρωση εξειδικευμένων και πρότυπων πληροφοριακών συστημάτων ERP, αγορά σύγχρονου εξοπλισμού tablets, pda για το τμήμα πωλήσεων

2012 Δημιουργία αυτόνομου τμήματος πωλήσεων στο κομμάτι του HO.RE.CA

2009 Νέες εγκαταστάσεις ψυγειοθαλάμων

2007 Αλλαγή καταστατικού και επωνυμίας στην σημερινή της μορφή

2006 Πιστοποίηση ISO9002 για εμπορία, αποθήκευση, διακίνηση τροφίμων

2003 Εγκατάσταση σε ιδιόκτητα γραφεία-αποθήκες στην Πατρίδα Βέροιας

1968 Ατομική εταιρεία τροφίμων, καλλυντικών και απορρυπαντικών ΑΡΓΥΡΙΟΣ Γ. ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ