Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σελίδα υιοθεσίας αδέσποτων δημιούργησε στο facebook το Καταφύγιο Ζώων του δήμου Βέροιας

Στην προσπάθεια αντιμετώπισης του φαινομένου των αδέσποτων, το Καταφύγιο Ζώων του δήμου Βέροιας δημιούργησε στο facebook μια σελίδα από όπου οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τα διαθέσιμα προς υιοθεσία αδέσποτα ζώα συντροφιάς που φιλοξενούνται εκεί, καθώς και στις περιοχές
επανένταξης του Δήμου Βέροιας, των οποίων την διαχείριση έχει ολοκληρώσει ο Δήμος. Όπως αναφέρει ο δήμος Βέροιας, πρωταρχικός στόχος της παραπάνω σελίδας (www.facebook.com/veriashelter/), είναι κυρίως η υιοθεσία ενός σκύλου πλήρως διαχειρισμένου και στειρωμένου, που θα συνοδεύεται από βιβλιάριο υγείας πλήρως ενημερωμένο και πιστοποιητικό ηλεκτρονικής ταυτοποίησης με τον αριθμό ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος ιδιοκτήτης του αδέσποτου ζώου συντροφιάς θα γίνει κάτοχος όλων των παραστατικών νόμιμης κατοχής ζώου που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει το παραμικρό ποσό. 

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται σοβαρά να ανοίξουν την αγκαλιά τους σε ένα αδέσποτο ζώο συντροφιάς από αυτά που απεικονίζονται στις φωτογραφίες της σελίδας, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον επιστημονικά υπεύθυνο Δημοτικό Κτηνίατρο στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2331071336 από Δευτέρα έως Παρασκευή τις πρωινές ώρες καθώς και στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου floros.giorgos@veria.gr . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ