Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εικόνες ντροπής στα σκαλιά του Δημαρχείου

Σκουπίδια, σπρέι και ούρα
Οι εικόνες έρχονται από την καρδιά της πόλης, την πλατεία Δημαρχείου. Και ευτυχώς έρχονται μόνο οι εικόνες, καθώς η δυσοσμία, αν και έντονη, δεν υπάρχει ακόμα τρόπος να μεταφερθεί μέσα από τις οθόνες σας. Εικόνες απαράδεκτες, ειδικά για ένα τόσο κεντρικό σημείο της
Βέροιας, από όπου περνούν καθημερινά πολλοί συμπολίτες μας. Στην πίσω πλευρά της πλατείας Δημαρχείου, υπάρχουν κάποια σκαλιά που οδηγούν σε μια μόνιμα κλειστή είσοδο που πιθανότατα ανήκει στο υπόγειο πάρκινγκ. Μια μεγάλη «τρύπα» μερικώς κρυμμένη από τα μάτια των περαστικών, που από κάποιους έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο και δημόσια ουρητήρια.

Γενικά όλη η πίσω πλευρά της πλατείας Δημαρχείου έχει μια διαφορετική εικόνα, με σπρέι στους τοίχους και τα σκαλιά, χυμένους καφέδες και ποτά, σπασμένα μπουκάλια και σκουπίδια, αλλά τον τελευταίο καιρό η έντονη δυσοσμία από ούρα είναι πλέον αφόρητη και δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο δήμος έχει καταγγείλει συνεχόμενους βανδαλισμούς από τους θαμώνες της πλατείας, τόσο στους τοίχους όσο και στην καμπίνα του ασανσέρ που οδηγεί στο υπόγειο πάρκινγκ και οι όποιες προσπάθειες ευπρεπισμού του σημείου δεν τους βρίσκουν συμμάχους.

Επειδή όμως η καθαριότητα είναι δείγμα πολιτισμού και τέτοιες εικόνες δεν μας τιμούν ιδιαίτερα, θα πρέπει άμεσα η αρμόδια υπηρεσία του δήμου να προβεί στον καθαρισμό και το τακτικό -αν χρειάζεται- πλύσιμο του σημείου.





1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ