Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας σε... τίτλους

Η 24η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Βέροιας για το 2018 πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, απόγευμα Τετάρτης 7 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο της πόλης, με τους επικεφαλής των παρατάξεων, τους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, να παίρνουν το
λόγο στην προ ημερησίας διάταξης συνεδρίαση, καταθέτοντας απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την παραίτηση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Τηλέμαχου Χατζηαθανασίου για λόγους υγείας συγγενικού του προσώπου. Κατά συνέπεια σύντομα θα έχουμε νέα, γυναικεία είσοδο στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς σύμφωνα με τους σταυρούς προτίμησης, επόμενη στη λίστα των επιλαχόντων είναι η Θωμαή Στιόκα.

  • Τη δίχρονη προσχολική υποχρεωτική εκπαίδευση επανέφερε ο Δήμαρχος Βέροιας, θέμα που επανήλθε από το Υπουργείο με νέο έγγραφο, με οδηγίες για την εφαρμογή του. Έγγραφο που αφορά στη σχολική χρονιά 2018 - 2019, καθώς την προηγούμενη τη... γλυτώσαμε.
  • Την ανάγκη ύπαρξης γυμναστηρίου στην περιοχή μας, ικανό να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις, επεσήμανε ο Αντώνης Καγκελίδης, που ζήλεψε αυτό της Λάρισας που επισκέφθηκε πρόσφατα με αφορμή μια μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση.
  • Στο θέμα των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» αναφέρθηκε ο Γιώργος Μελιόπουλος, όπως και στις κοπές και φυτεύσεις δέντρων.
  • Στο θέμα του Τελωνείου της Κουλούρας αναφέρθηκε ο Γιώργος Κάκαρης, με αφορμή την εξαγγελία Τζάκρη για την πιθανότητα δημιουργίας συνοριακής πύλης - τελωνείου στην Πέλλα.
  • Στην απαγόρευση του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή» και στις ποινές που επιβλήθηκαν στους παραβάτες, αναφέρθηκε ο Γιάννης Καραγιάννης.
  • Το θαυμασμό του στο δήμο Τρικκαίων εξέφρασε ο Σάκης Αποστολόπουλος, ως ένας δήμος πρότυπο με σύγχρονο τρόπο διακυβέρνησης.
  • Η ανάπτυξη έρχεται μεταξύ άλλων και για τον δήμο Βέροιας, με πιλοτική εφαρμογή στον ηλεκτρονικό μετασχηματισμό και την ψηφιακή αυτοδιοίκηση, όπως ανέφερε ο Γιώργος Σοφιανίδης.
  • Σε πράσινο πνεύμονα έχει μεταμορφωθεί το Άλσος Παπάγου, καθώς όπως ανέφερε ο Βασίλης Παπαδόπουλος, εδώ και 4 χρόνια γίνονται συνεχείς παρεμβάσεις για τη φυσική αναζωογόνησή του.
  • Ετοιμάζεται η μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις μαζικές δηλητηριάσεις αδέσποτων στη Βέροια, ανέφερε ο Θεόφιλος Κορωνάς.
Το πρώτο θέμα της συνεδρίασης, που αφορά στα ακίνητα της περιφέρειας του δήμου Βέροιας που εκχωρούνται στο Υπερταμείο, άναψε στη συνέχεια τα αίματα, ενώ τα υπόλοιπα 66 κυλούν ομαλά, αναίμακτα και με γοργούς ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ