Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Βέροιας... παντός καιρού❄❄❄!

Το πρώτο κύμα του χιονιά για το φετινό χειμώνα πέρασε, αφήνοντας στα ορεινά της 
Βέροιας πολλούς πόντους χιόνι. Ο αναπάντεχος λευκός εισβολέας μπορεί να χαροποίησε πολλούς βεροιώτες που πήραν τα βουνά για να χαρούν το χιόνι, δημιούργησε όμως επικίνδυνες συνθήκες οδήγησης. Γι' αυτό από την πρώτη στιγμή, βρέθηκαν σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, με συνεχείς περιπολίες στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο, προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση του οδοστρώματος.
Επί ποδός και παντός καιρού και οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Βέροιας, που παρά τα χιόνια και τις χαμηλές θερμοκρασίες, βρέθηκαν με τις μηχανές τους δίπλα στους οδηγούς, ενημερώνοντάς τους για την κατάσταση του οδικού δικτύου και δίνοντάς τους χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή οδήγηση.
Τη φωτογραφία έβγαλαν και έστειλαν οι Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. στη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, μαζί με την καλησπέρα τους από τα χιονισμένα ορεινά της Βέροιας. #
Χιονισμένες_καλησπέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ