Quantcast

http://picasion.com/

Στην καρέκλα του Deal η Μαρία Μουδιώτη

Θα καταφέρει να κερδίσει τον τραπεζίτη;
Την τύχη της στο γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι του ALPHA δοκιμάζει αυτή τη στιγμή, η Μαρία Μουδιώτη που κάνει «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο. Η τραγουδίστρια που επί σειρά ετών εμφανιζόταν στη Βέροια και πλέον θεωρείται ένα δικό
μας παιδί, έχοντας διατηρήσει πολλούς δεσμούς φιλίας με τη Βέροια και την Ημαθία γενικότερα, έπειτα από 32 επεισόδια που συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι, έφτασε σήμερα επιτέλους η ώρα να καθίσει στην «καυτή» καρέκλα και να αντιμετωπίσει τον τραπεζίτη. 
Αν και μέχρι στιγμής η Μαρία δεν έχει κάνει τις πιο σωστές επιλογές στα κουτιά, βγάζοντας μεγάλα ποσά εκτός κούρσας και η τύχη δεν της έχει χαμογελάσει, το χαμόγελό της δε σβήνει, δεν το βάζει κάτω ενώ μας χαρίζει και κάποια από τα τραγούδια της. Για να δούμε... θα καταφέρει τουλάχιστον να ξεγελάσει τον τραπεζίτη και να πουλήσει το κουτί της ακριβά; Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, η Μαρία φάνηκε να έχει διασκεδάσει όλο αυτό το διάστημα και να έχει κάνει πολλές φιλίες με τους συμπαίκτες της. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ