Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πώς μπορείς να αντισταθείς σ' αυτήν την «Φίνα Κότα»;

Δεν υπάρχει πιο γευστική στην Ημαθία
Είσαι λάτρης της κότας και δεν έχεις επισκεφθεί ακόμα το Μακροχώρι; Θέλεις να γευθείς ένα πεντανόστιμο κοτόπουλο στην σχάρα με λευκή σάλτσα και λιωμένα τυριά που να λιώνουν στον ουρανίσκο σου; Και όλα αυτά σε πολύ χαμηλές τιμές; Τότε η επιλογή «Φίνα
Κότα» στην οδό Αριστοτέλους 91 στο Μακροχώρι, είναι μονόδρομος. Δοκίμασε σήμερα κιόλας το καλύτερο με διαφορά κοτόπουλο, όχι μόνο της Βέροιας, αλλά και της Ημαθίας γενικότερα. Και επειδή κότα χωρίς συνοδευτικά δεν γίνεται, μπορείτε να παραγγείλετε μια ορίτζιναλ σαλάτα «Φίνα Κότα», επιλεγμένα τυριά (φέτα, μπουγιουρτνί, μπάτσο σαγανάκι, κεφαλοτύρι στα κάρβουνα), μανιτάρια να γλείφεις τα δάχτυλά σου και πατάτες κορυφαίας ποιότητας. Και για τους καλοφαγάδες που δεν μένουν ικανοποιήμενοι αν δεν δούνε στο τραπέζι τους γεμάτο, μπορείτε να παραγγείλετε ποικιλία γεύσεων σε μεζέδες, σαλάτες, κρέατα και θαλασσινά.

Ναι αυτή είναι η «Φίνα Κότα» στο Μακροχώρι και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε από κοντά. Μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Βέροιας, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου γιατί είναι φίνα και ωραία!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ