Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Black Friday προσφορών στη Βέροια - Δείτε πως κινείται τώρα η αγορά

Με εκπτώσεις που φτάνουν και το 70% σε κάποιες περιπτώσεις ξύπνησε σήμερα «Μαύρη Παρασκευή» η αγορά της Βέροιας. Οι καταναλωτές βγήκαν με διάθεση για ψώνια με τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών ακόμα και κοσμηματοπωλεία να συμμετέχουν σε αυτή την ημέρα εκπτώσεων που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας. Οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν γεμίσει με ποσοστά προσφορών, δελεάζοντας τον κόσμο να μπει μέσα στα μαγαζιά και να ψωνίσει ίσως κάτι παραπάνω από τα απαραίτητα.

Σύμμαχος ο καλός καιρός

Η ηλιοφάνεια και η καλή σχετικά θερμοκρασία που επικρατεί από το πρωί στην πόλη, έδωσε την ευκαιρία στους Βεροιώτες να περπατήσουν και να κοιτάξουν τις βιτρίνες των καταστημάτων του κέντρου. Προφήτου Ηλία, Π. Τσαλδάρη και Ιπποκράτους γέμισαν με κόσμο, μία διαφορετική και περισσότερο... καταναλωτική Παρασκευή του Νοεμβρίου.












































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ