Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βαριά οχήματα και μηχανήματα μπροστά στο Αρχαιολογικό Μουσείο - Προσοχή στους οδηγούς

Συνεχίζονται οι εργασίες που ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου, με σκοπό την αναβάθμισή του και τη δημιουργία του «Τοίχου της Μνήμης» για την ανάδειξη εκθεμάτων του. Για τις ανάγκες των εργασιών σκυροδέτησης και διαμόρφωση του αύλειου
χώρου, την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, θα σταθμεύσουν μπροστά από το Μουσείο, επί της οδού Ανοίξεως, ένα μηχάνημα έργου και δύο φορτηγά οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανωτέρω εργασίες.
Για το λόγο αυτό, η Τροχαία Βέροιας θα προβεί σε έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα την Πέμπτη 29-11-2018 και την Παρασκευή 30-11-2018, κατά τις ώρες από 09:00΄ έως 14:00΄. Συγκεκριμένα αποφάσισε:

- Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, στο τμήμα της ενταύθα οδού Ανοίξεως, από τη συμβολή της με την οδό Σκρα έως τη συμβολή της με την οδό Πρόνοιας, προκειμένου να σταθμεύσουν το υπ΄ αριθμ. ΜΕ-87760 μηχάνημα έργων και τα υπ΄ αριθμ. ΗΜΗ1627 αρκαι ΗΜΤ-5394 φορτηγά οχήματα, που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανωτέρω εργασίες και

- Την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων στην ενταύθα οδό Ανοίξεως, από το εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Σκρα έως τη συμβολή της με την οδό Πρόνοιας, με παράλληλη απαγόρευση διέλευσης των πεζών από το πεζοδρόμιο, έμπροσθεν του Αρχαιολογικού Μουσείου Βέροιας.
Στο σημείο, θα τοποθετηθεί σήμανση προειδοποίησης για στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας και χρήση κώνων περιμετρικά των ανωτέρω οχημάτων, καθώς και σημαιοφόροι με ανακλαστικό γιλέκο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ